Maki Napisano 15 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwiec 2017 Prawdopodobnie bede kupowal ten rower choc nie wiem ktory model czy pro czy lite. Lite wersja tansza pro drozsza. Czy warto doplacac do pro? Lite: https://www.mrozbike.pl/katalog/rowery/rower-gorski-focus-black-forest-lite-29/ Pro: https://www.mrozbike.pl/katalog/rowery/rower-gorski-focus-black-forest-pro-29-m/ Odnośnik do komentarza
ByQ94 Napisano 15 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwiec 2017 Wyskakuje mi błąd z odnalezieniem strony na 3 przeglądarkach nie wiem czy wina kompa czy linków Odnośnik do komentarza
Maki Napisano 15 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwiec 2017 Hmmm. Mi normalnie otwiera. Dziwne. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 15 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwiec 2017 potwierdzam linki działają, pod względem osprzętu wersja lite by mi wystarczyła, ale nie da się ukryć,że wersja pro ma pięknie pomalowaną ramę i dla niej bym dopłacił. Odnośnik do komentarza
Maki Napisano 15 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwiec 2017 Powiem ze mi lite pasuje wszystko procz hamulcow. Jak za rower za 5 kola to nie zaszaleli z hamulcami. Choc kolorystyka pro super. A co myslicie o amorkach. Jakes znaczace roznice? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 15 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwiec 2017 4 minuty temu, Maki napisał: A co myslicie o amorkach. Jakes znaczace roznice? albo ja coś zle przeczytałem ,albo w obu tych rowerach jest ten sam amor, fakt co hamulce dali podstawowe ( na czymś trzeba oszczędzić) Odnośnik do komentarza
Maki Napisano 16 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwiec 2017 Pytanie. Nie jestem pewien ale na tyle jest sztywna os czy nie? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 16 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwiec 2017 15 minut temu, Maki napisał: ale na tyle jest sztywna os czy nie? według opisu roweru i zdjęcia z tyłu jest oś 12 mm. Odnośnik do komentarza
Maki Napisano 16 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwiec 2017 (edytowane) Martwi mnie jedna rzecz. Fabrycznie kiera jest 710 zas ja chce przyciac do 640. Motyw jest taki ze wejscie pancerzy (ma prowadzenie w srodku ramy) tylko z lewej strony z tego powodu pancerz od przedniej przerzutki bedzie mocno po luku biegl. Bedzie mialo to jakis wplyw na prace przerzutki? Edytowane 16 Czerwiec 2017 przez Maki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi