aleks2 Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 witam. Chciałem wymienić stary zardzewiały łańcuch w rowerze na nowy, lecz nie moge go rozpiąć skuwaczem, nie zależy mi na łańcuchu więc jakby co może się zniszczyć
Accent_Szaj Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 Szlifierka i jedziesz Jak nie masz, to podejdź do pierwszego lepszego warsztatu
revolta1 Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 W ogniwo wbij pręt przecinak cokolwiek. Jak nie zależy Ci na łańcuchu to nie ma najmniejszego problemu z rozkuciem go
kaido2 Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 Co to za skuwacz? Wiele skuwaczy ma problemy z Shimano, czy z twardymi Sramami.
raven Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 to skuwacz marki PRO - są powiązani z shimano, bardzo fajny. sam mam i używam polecam też coś ze stajni park toola,
Accent_Szaj Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 W sumie to mam takie pytanie. Czemu robicie nowe tematy,jak centralnie nad tym ,jest identyczny?
raven Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 bo po co męczyć się z szukaniem, jak można założyć nowy temat
Piotr78 Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 Zardzewiały łańcuch to najlepiej szlifierką lub przecinak, młotek, coś pomiędzy blaszki włożyć, rozgiąć, rozpiąć. W jakikolwiek sposób. Klucz odradzam. Zardzewialy pin stawia nienaturalnie duży opór i bardzo łatwo uszkodzić caly klucz ( bolec ) w takim skuwaczu. Lub przegródki. 1
Rekomendowane odpowiedzi