Michał R. Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Witam szanowne grono proszę o pomoc mierzyłem kilka par spodenek z deca ostatnio zamówiłem force b45 rozmiar xl . Moje parametry to pas 88 klatka i biodra 101 . Wszystkie mierzone spodenki dają mi ogromne poczucie dyskomfortu przez mocny ucisk dolnego ściągacza . W tych force b45 xl ściągacz mam zaraz nad kolanem ale i tak mnie bardzo upija. Proszę o pomoc Pozdrawiam Michał R.
Gość Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Taki urok kolarskich ud Poczekaj aż będziesz chciał jakieś spodnie w kancik kupić Tak na serio trochę się trzeba przyzwyczaić do tego uczucia. Moje najdroższe spodenki CCC też bardzo opinają uda. W X-Tigerach jest ok... Zapytaj @Łukasz_P on ma największe uda na forum, może Ci coś doradzi
SzpiceR Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Normalna sprawa. Z deca mam ten model w rozmiarze xl https://www.decathlon.pl/spodenki-rc500-id_8549464.html A udo w najszerszym miejscu ok. 64cm, w miejscu, gdzie kończą się spodenki 55-56 i w sumie są ok Ucisk to tak naprawdę kwestia przyzwyczajenia
Łukasz_P Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 3 godziny temu, zibi_j1 napisał: Taki urok kolarskich ud Poczekaj aż będziesz chciał jakieś spodnie w kancik kupić Tak na serio trochę się trzeba przyzwyczaić do tego uczucia. Moje najdroższe spodenki CCC też bardzo opinają uda. W X-Tigerach jest ok... Zapytaj @Łukasz_P on ma największe uda na forum, może Ci coś doradzi Nie wiem, ja nie mam żadnych problemów. Martombike czy Eroe pasują idealnie.
elmapeto Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Osobiście nigdy nie miałem takiego problemu w żadnych spodenkach . Przy moim gabarycie udo raczej małe nie jest. Biorę w Deca 2xl i jest ok. Żadnego uczucia ucisku. Edytowane 6 Marca 2020 przez elmapeto
Rekomendowane odpowiedzi