Skocz do zawartości

Grube uda a spodenki

Michał R.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono proszę o pomoc mierzyłem kilka par spodenek z deca ostatnio zamówiłem force b45 rozmiar xl . Moje parametry to pas 88 klatka i biodra 101 . Wszystkie mierzone spodenki dają mi ogromne poczucie dyskomfortu przez mocny ucisk dolnego ściągacza . W tych force b45 xl ściągacz mam zaraz nad kolanem ale i tak mnie bardzo upija. Proszę o pomoc

Pozdrawiam 

Michał R.

Opublikowano

Taki urok kolarskich ud :) Poczekaj aż będziesz chciał jakieś spodnie w kancik kupić :D

Tak na serio trochę się trzeba przyzwyczaić do tego uczucia. Moje najdroższe spodenki CCC też bardzo opinają uda. W X-Tigerach jest ok... Zapytaj @Łukasz_P on ma największe uda na forum, może Ci coś doradzi ;)

Opublikowano
3 godziny temu, zibi_j1 napisał:

Taki urok kolarskich ud :) Poczekaj aż będziesz chciał jakieś spodnie w kancik kupić :D

Tak na serio trochę się trzeba przyzwyczaić do tego uczucia. Moje najdroższe spodenki CCC też bardzo opinają uda. W X-Tigerach jest ok... Zapytaj @Łukasz_P on ma największe uda na forum, może Ci coś doradzi ;)

Nie wiem, ja nie mam żadnych problemów. Martombike czy Eroe pasują idealnie. 

Opublikowano (edytowane)

Osobiście nigdy nie miałem takiego problemu w żadnych spodenkach . Przy moim gabarycie udo raczej małe nie jest. Biorę w Deca 2xl i jest ok. Żadnego uczucia ucisku.  

Edytowane przez elmapeto