Skocz do zawartości

Trasy śląsk/Małopolskie

Igor olbrys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znacie jakieś nie za trudne trasy enduro do nauki na śląsku bądź w okolicach nowego sączą ;)

Opublikowano (edytowane)

https://www.grawitacyjny.pl/bike-parki,24,10

https://lulagoga.pl/blog/enduro-trails-czyli-najlepsze-miejscowki-na-rower-gorski-w-bielsku-bialej/

Kolega zawodoweiec DH mówił mi żebym sie wybrał do zawoi tam są trasy że on w teraz na wiosne z swoja 5 letnią córką jedzie pojeźdić :D Ale i są dużo trudniejsze.

No i na początek Pumptracki sobie ogarnij podszkolisz technike.

Powodzenia. Też będe wracał po latach do leśnego karczowania. A dziś na pumptracku w Krk przekonałem sie że ja to juz jeździć nie umiem. :/

Edytowane przez Wojtek O.
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Wojtek O. napisał:

A dziś na pumptracku w Krk przekonałem sie że ja to juz jeździć nie umiem. :/

Heh, nie tylko ty wymiękłeś na pumptracku. Warto tam jeździc i ćwiczyć :)

A miałem ochote dziś jechać... miszkam 300m dalej :D

Edytowane przez PiotrekGT
Opublikowano

Zdecydowanie. 2 razy pedałem zadarłem tak że ogień z pinów chyba poszedł :D no i raz tak spaprałem kąt wejścia w bande że aż dziwie sie że nie poległem, albo nie wypadłem w góre. 

Oj nie idzie mi.... A i przy okazji naprawde niezły wycisk to daje. Chyba że tak sie podczas walenia błędów spociłem:D

Kiedyś może sie ustawimy?

Pośmiejesz sie troche:D

Opublikowano (edytowane)

No stary, ja na to jak na lato, pisz priv

Edytowane przez PiotrekGT
Opublikowano

Nie no w lato upały. Dziś było git. 

Jak będzie w miare pogoda to odezwę sie w przyszłym tygodniu. :D

Opublikowano

Jazda szlakowa kolego i powoli do celu. Tu nie ma spiny, nikt nie patrzy, możesz się zatrzymać, wrócić i spróbować ponownie, ... Zrobienie powiedzmy dwóch odcinków w rejonie Przehyby czyli niebieskiego do Rytra i żółtego singla do Gabonia da ci więcej niż cały dzień w jakimkolwiek miejscu z oznaczonymi trasami. 

@Wojtek O. w Zawoi masz tylko jedną naturalną powiedzmy singlową trasę i tyle. Zresztą wcale nie trudną a właśnie taką w sam raz. Reszta to ubijane sztuczne flowtraile. Znowu by było fajnie trzeba wbić się w szlak. Już pomijam, że w ubiegłym roku to tam mieli praktycznie cały sezon zamknięte...