Miłosz9229 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 16 minut temu, Accent_Szaj napisał: Nie no masakra jakaś.Masz kasę na zakup i to w dodatku niepasujący,całej najdroższej grupy Shimano,a dziadujesz z piastą??? Najlepiej by Ci wyszedł zakup całych kół,które nawiasem mówiąc,jak kupisz porządne,to zostaną z tobą na lata. Ps.Policz ile masz tych szprych,bo najpierw piszesz 32,a potem 28 Nie pisałem ani razu że mam 32 szprychy Co do zakupu kół owszem rozważałem zakup ale pod koniec sezonu będę miał rower który będzie miał jedne z najlepszych kół na rynku więc po co mi drugie równie dobre koła?
Kruk Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 No to jest racja, a o jakich kołach piszesz?
Miłosz9229 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Kruk napisał: No to jest racja, a o jakich kołach piszesz? Roval control sl 29 148 Edytowane 1 Marca 2020 przez Miłosz9229
Kruk Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Chodzi mi czy te koła będą miały możliwość bębenka micro spline bo jak nie to znów kombinowanie A to jak topowe Rovale to nie ma problemu Tam bebechy są od DT.
Miłosz9229 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Kruk napisał: Chodzi mi czy te koła będą miały możliwość bębenka micro spline bo jak nie to znów kombinowanie A to jak topowe Rovale to nie ma problemu Tam bebechy są od DT. Ale i tam i tak zostawię to co będzie czyli sram xx1 chociaz jeszcze nwm na 100% czy to będzie spec ale raczej tak Edytowane 1 Marca 2020 przez Miłosz9229
Kruk Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 No tak czy siak fakt, takie koła mają dostęp do bębenków jakie chcesz, ale swoje kosztują ale tutaj nie o tym To powodzenia w przekładaniu piasty
Miłosz9229 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 13 minut temu, Kruk napisał: No tak czy siak fakt, takie koła mają dostęp do bębenków jakie chcesz, ale swoje kosztują ale tutaj nie o tym To powodzenia w przekładaniu piasty Dzięki pozdro
dareek Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Witam Potrzebuje bębenek piasty numer seryjny Y4DV98110 na piastę shimano WH-RS80-A czy jest jakiś zamiennik? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi