Quertypro Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Cześć mam do was pytanie otóż posiadam przerzutkę Shimano zee FR ma ona 3 śrubki do regulacji dwie do zakresu oraz jedną która tak jakby zmienia jej kąt nachylenia wie ktoś może jak ustawić to ? dorzucam zdjęcia o co mi chodzi
Quertypro Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 1 minutę temu, PrzeLuka napisał: To jest śruba B. Dobrze tylko do czego ona dokładnie służy i jak ją ustawić
Gość Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Śrubą B ustalasz odległość kółka prowadzącego od koron kasety szczególnie największej.
Quertypro Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 5 minut temu, PrzeLuka napisał: Śrubą B ustalasz odległość kółka prowadzącego od koron kasety szczególnie największej. Dzięki wielkie wiedział byś może jaka ta odległość jest do kasety 10rz ? i przerzutki podanej wyżej czy moge raczej gdzieś to znaleźć ?
Quertypro Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 3 minuty temu, PrzeLuka napisał: Oglądaj od 7 minuty. Dzięki wielkie to na tyle co chciałem jeszcze raz bardzo dziękuje !
Rekomendowane odpowiedzi