wolek Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 Mam problem w rowerze syna, rower stał przez zimę nie używany, zeszło powietrze z amortyzatora i ucieka przez korek, nie przez wentyl.Jest jakiś określony moment dokręcenia tego korka?Na korku są dwie uszczelki gumowe i jedna plastikowa, która jest przecięta - taka ma być?
ACTIVIA Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 Jeśli masz w środku wkład czyli rurka z popychaczem i tłokiem w środku to korek ma oring który wciska się do tej rurki i on uszczelnia i po przykręceniu nawet gdyby się wydostawał to wyszedł by prędzej od dolnej części rury goleniowej niż górą Podeślij tu jakieś fotki Czy masz może takie coś
wolek Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Opublikowano 23 Lutego 2020 Odkręciłem tylko korek, dołu nie ruszałem. Wydaje mi się że korek wygląda właśnie jak ten na załączonym zdjeciu.
Filip adam Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Mam problem korek do amortyzatora syn zgubił jeden a jeden został tylko nie wiem gdzie mogę to dostać a wy Wiecie.
suomskyy Opublikowano 21 Lipca 2020 Opublikowano 21 Lipca 2020 Witam, czy problem został rozwiązany? mam podobnie jednak powietrze nie uchodzi całkowicie a bombluje delikatnie przy naciśnięciu mocniej amortyzatora.
wolek Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Opublikowano 21 Lipca 2020 Ja zastosowałem nic hydrauliczną aby to uszczelnić.
Rekomendowane odpowiedzi