w0jta5 Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Cześć, czy ktoś z was miał styczność z wentylami Continentala? Przykładowy link https://www.cyklomania.pl/continental-wentyle-mtb-40mm-2szt,id11606.html Jakieś problemy? Dają radę?
leszcz Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Wyglądają na podobne do tych sprawdzonych po 7zł/szt więc powinny być OK! 1
Kruk Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Wyglądają normalnie. Jak szukasz wentyli do TB to ja mam na sprzedaż nówki od DT, jak coś to pisz PW. 1
w0jta5 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 1 godzinę temu, leszcz napisał: Wyglądają na podobne do tych sprawdzonych po 7zł/szt więc powinny być OK! Dzięki! 5 minut temu, Kruk napisał: Wyglądają normalnie. Jak szukasz wentyli do TB to ja mam na sprzedaż nówki od DT, jak coś to pisz PW. Paczka z wentylami jest już w drodze, bo sprawa jest niecierpiąca zwłoki No i DT są srebrne...
Accent_Szaj Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 14 minut temu, w0jta5 napisał: No i DT są srebrne... Właśnie to miałem pisać,bo z prędkością wysyłki,to myślę,że @Kruk wysłał by równie szybko Co do tematu,to cena bardzo dobra jak za wentyle. Ja mam Trezado(Czarne oczywiście ) i dałem 10 więcej
w0jta5 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) 10 minut temu, Accent_Szaj napisał: Właśnie to miałem pisać,bo z prędkością wysyłki,to myślę,że @Kruk wysłał by równie szybko Temat z Krukiem jest mi znany, tylko ciężko jest rozpakować przesyłkę Edytowane 21 Lutego 2020 przez w0jta5
Accent_Szaj Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Teraz, w0jta5 napisał: tylko ciężko jest rozpakować przesyłkę Ślicznie i pancerne. III wojnę światową by przetrwały,a nie tylko drogę z punktu A do B. Daj znać jak przyjdą i zamontujesz,bo Continental to znana firma. Jeszcze jak tańsze,to będą warte uwagi dla innych
w0jta5 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 Ślicznie i pancerne. III wojnę światową by przetrwały,a nie tylko drogę z punktu A do B. Daj znać jak przyjdą i zamontujesz,bo Continental to znana firma. Jeszcze jak tańsze,to będą warte uwagi dla innych Nie mam porównania do innych wentyli TL, więc ciężko będzie to obiektywnie ocenić. Ale dam znaćWysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Kruk Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Szczerze kiedyś też myślałem że kolor wentylu to fajny bajer, ale po włożeniu w obręcz i nałożenie jeszcze kapturka zostaje 15mm kolorowego wentyla także dla mnie to kompletnie bez znaczenia Jak idzie o jakość wentyli TB to przeważniej chodzi w głównej mierze o rodzaj gumy, aby była miękka i dobrze się dopasowała do obręczy
WściekłyDzik Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) mam te conti w góralu. Drugi rok leci i w sumie spełniają swoje zadanie. Oponki 2.8 cala z pięćdziesiąt plus minus spuszczań i pompowań miały i nic się nie dzieje złego. Edytowane 21 Lutego 2020 przez WściekłyDzik 1
mataman Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zawsze przydaje się o-ring na takim wentylu. Tutaj tego nie widzę.
Kruk Opublikowano 22 Lutego 2020 Opublikowano 22 Lutego 2020 Oringi? W sensie w nakrętce? Jeśli tak to jest to raczej zbędne chyba, że mówimy o obręczach karbonowych to taka nakrętka musi mieć ten oring z wiadomych względów.
w0jta5 Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Opublikowano 27 Marca 2020 W dniu 21.02.2020 o 22:32, mataman napisał: Zawsze przydaje się o-ring na takim wentylu. Tutaj tego nie widzę. o-ring jest w samej nakrętce umieszczony. Ładnie uszczelniły, także na razie nie odnotowałem wad.
Rekomendowane odpowiedzi