Skocz do zawartości

Wentyle tubeless Continetal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglądają normalnie.

Jak szukasz wentyli do TB to ja mam na sprzedaż nówki od DT, jak coś to pisz PW.

• Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, leszcz napisał:

Wyglądają na podobne do tych sprawdzonych po 7zł/szt więc powinny być OK!

Dzięki! 

5 minut temu, Kruk napisał:

Wyglądają normalnie.

Jak szukasz wentyli do TB to ja mam na sprzedaż nówki od DT, jak coś to pisz PW.

Paczka z wentylami jest już w drodze, bo sprawa jest niecierpiąca zwłoki :) No i DT są srebrne... 

Opublikowano
14 minut temu, w0jta5 napisał:

No i DT są srebrne... 

Właśnie to miałem pisać,bo z prędkością wysyłki,to myślę,że @Kruk wysłał by równie szybko ;) 

Co do tematu,to cena bardzo dobra jak za wentyle. Ja mam Trezado(Czarne oczywiście ;) ) i dałem 10 więcej 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Accent_Szaj napisał:

Właśnie to miałem pisać,bo z prędkością wysyłki,to myślę,że @Kruk wysłał by równie szybko ;) 

Temat z Krukiem jest mi znany, tylko ciężko jest rozpakować przesyłkę 9_9:D

Edytowane przez w0jta5
Opublikowano
Teraz, w0jta5 napisał:

tylko ciężko jest rozpakować przesyłkę 9_9:D

Ślicznie i pancerne. III wojnę światową by przetrwały,a nie tylko drogę z punktu A do B.

Daj znać jak przyjdą i zamontujesz,bo Continental to znana firma. Jeszcze jak tańsze,to będą warte uwagi dla innych ;)

Opublikowano
Ślicznie i pancerne. III wojnę światową by przetrwały,a nie tylko drogę z punktu A do B.
Daj znać jak przyjdą i zamontujesz,bo Continental to znana firma. Jeszcze jak tańsze,to będą warte uwagi dla innych

Nie mam porównania do innych wentyli TL, więc ciężko będzie to obiektywnie ocenić. Ale dam znać

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szczerze kiedyś też myślałem że kolor wentylu to fajny bajer, ale po włożeniu w obręcz i nałożenie jeszcze kapturka zostaje 15mm kolorowego wentyla także dla mnie to kompletnie bez znaczenia :)

Jak idzie o jakość wentyli TB to przeważniej chodzi w głównej mierze o rodzaj gumy, aby była miękka i dobrze się dopasowała do obręczy :)

Opublikowano (edytowane)

mam te conti w góralu. Drugi rok leci i w sumie spełniają swoje zadanie. Oponki 2.8 cala z pięćdziesiąt plus minus spuszczań i pompowań  miały i nic się nie dzieje złego.

Edytowane przez WściekłyDzik
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Zawsze przydaje się o-ring na takim wentylu. Tutaj tego nie widzę.

Opublikowano

Oringi? W sensie w nakrętce? Jeśli tak to jest to raczej zbędne chyba, że mówimy o obręczach karbonowych to taka nakrętka musi mieć ten oring z wiadomych względów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 21.02.2020 o 22:32, mataman napisał:

Zawsze przydaje się o-ring na takim wentylu. Tutaj tego nie widzę.

o-ring jest w samej nakrętce umieszczony. 

Ładnie uszczelniły, także na razie nie odnotowałem wad.