rewor Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Prosze o opinie o liczniku, szukam taniego licznika i zależy mi na tym aby miał synchronizację treningów z komep/telefonem - nie wiem czy akurat ten to ma a może jakiś inny
Fimala Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 2 godziny temu, rewor napisał: Prosze o opinie o liczniku, szukam taniego licznika i zależy mi na tym aby miał synchronizację treningów z komep/telefonem - nie wiem czy akurat ten to ma a może jakiś inny Kup brytona 310 i ciesz się jazdą.
SzpiceR Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Jeśli chcesz to synchronizować że stravą itd to potrzebujesz licznika z GPS. Bryton 310 albo podobne, generalnie kwota co najmniej 3x ten kross
rewor Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 zależy mi tylko na ogólnych danych w apce typu data, czas, odległość w danym miesiącu roku, mam Sigme rox 11 ale coś się sypie dlatego teraz pora na zwykły licznik.
Piotr78 Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Te liczniki to są chińczyki z logo Krossa. Nie pamiętam nazwy, ale poszukaj na ali. Będzie mniej więcej tak, że Krossa 90 pln, a na ali za 60 z przesyłką.
SzpiceR Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 3 godziny temu, rewor napisał: zależy mi tylko na ogólnych danych w apce typu data, czas, odległość w danym miesiącu roku, mam Sigme rox 11 ale coś się sypie dlatego teraz pora na zwykły licznik. To kup byle co i wklepuj ręcznie
Rekomendowane odpowiedzi