Bogaty Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Nagrane prawie rok temu ale jakoś nie miałem okazji tego pokazać. Piękne tereny okolicy w której mieszkamy (jeszcze przez jakiś czas) trochę angielskiej wsi i natury oraz tego jak wygląda angielski PUB od środka Ciekawostka w miejscowości w której jedliśmy obiad czyli Marlborough podobno pochowany jest czarnoksiężnik Merlin PS. Jak dobrze że zrzuciłem ten bebol 1 Odnośnik do komentarza
Dany Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Filmik fajny, obejrzałem do porannej kawki w pracy. Jeździliście rowerami po złej stronie drogi Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Fajne i ciekawy podkład muzyczny.Ja mojej połówki nie moge wciąż na mówić na rowerek, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Bogaty Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 @Patryś to słabo ja swojej żonie kupiłem w tym roku szosę i bardzo zadowolona. Niech się cieszy ile może puki dzieciaków nie mamy bo wtedy przerwa nieunikniona ale radość jeszcze większa podejrzewam @Dany wszystko zgodnie z prawem Odnośnik do komentarza
Bogaty Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 1 z dziś 2 z grudnia a 3 z lata ;-) 1 Odnośnik do komentarza
carrera51 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Pierwszy filmik w Irlandii się nie odtwarza ? Co jest ? Brexit ? Pozdrawiam z drugiej strony Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi