dmxzor Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Hej, Oto mój nowy nabytek Trek Madone SL6 Project One z 2019 - Osprzęt Ultegra R8000 - Waga: ok. 7,9 kg - Rozmiar: 56 w geometrii H2 Bajeczny rower! Edytowane 7 Lutego 2020 przez dmxzor 3
Nemrod Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Ładna maszynka ale ta ilość podkładek pod mostkiem wygląda zatrważająco...
dmxzor Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 Tak jak napisałem, w czwartek fitting, zobaczymy co z tego wyjdzie i ile z tego zdejmiemy - o ile w ogóle coś zdejmiemy. Niestety nie zawsze zdrowie pozwala na pozycję aero, a nie czuję się na tyle pro, by kosztem zdrowia ładnie wyglądać na rowerze =D Wystarczy, że on wygląda dobrze, ja nie muszę. Pzdrrr!
Nemrod Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 No ale Madonka to sztywny rower aero do ścigania. Zakładając taką ilośc podkładek traci sie sztywność pozycje aero i właśnie niezbyt to wyglada. Jeżeli zdrowie nie pozwala to chyba lepiej kupic rower o mniej sportowej geometrii, nie szukając daleko np: Domane.
dmxzor Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Domane brzydko wygląda Poprzednio jeździłem Reacto i też było wysoko i sztywno. Edytowane 4 Lutego 2020 przez dmxzor 1
Gość Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Madonka zawsze wygląda świetnie. W jakim rozmiarze masz ten rower?
dmxzor Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 56 w geometrii H2 (mój przekrok 81,5 cm)
DiamondDog Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 7 godzin temu, Nemrod napisał: Ładna maszynka ale ta ilość podkładek pod mostkiem wygląda zatrważająco... Lepiej mieć więcej podkładek i jeździć wygodnie, niż mieć mało, wyglądać "pro" i cierpieć A poza tym gratuluje pięknego roweru - choć geo zupełnie nie dla mnie
Łukasz_P Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 To jak się chce jeździć wygodnie, to się nie kupuje niewygodnej geometrii . Ale wiem, że dmx jest jeszcze przed ustawieniem roweru. Fajny sprzęt, Madonka mój docelowy rower w przyszłości. Z tym, że SLR7.
dmxzor Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 Ciekaw jestem jak będzie docelowo, ale zakupu dokonałem świadomie po konsultacji w tym zakresie. Poprzednio miałem reacto i musiałem wiedzieć czy dam radę na Madone i dostałem informację że będzie wygodniej i może to być mój rower na lata. Ale czy na lata..?
dmxzor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Podkładki wymienione na aero Treka Owijka wymieniona z przymusu na Supacaz pod kolor No i R8000 na R8050, czyli Di2 wita Co dalej? Będę opuszczał kierę w dół, aż zejdę do zera i wymienię na kokpit Madone 😃
M.C Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Ten licznik to trochę chyba nie aero pod takim kątem 😅
dmxzor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, M.C napisał: Ten licznik to trochę chyba nie aero pod takim kątem 😅 A no nie aero, ale tyle co na tym tracę to nie odczuję Swoją drogą jak opuszczę się z kierą to wróci do poziomu, a póki co musi zostać jak jest :<
M.C Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Rozumiem, przednio się rower prezentuje. Miałem okazję raz się przejechać chyba taką samą i mega sztywne to to.
Rekomendowane odpowiedzi