Skocz do zawartości

Zaślepki do wewnętrznego prowadzenia przewodów

Jaskier5x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Posiadam Marin Nail Trail 6 rocznik 2018 i zamierzam kupić myk myk. Mam tylko problem z znalezieniem odpowiednich gumek do ramy (takich jak te LINK ). Pytałem też u dystrybutora rowerów marin, ale niestety nie mają takich na sprzedaż. Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Próbowałem "tuningować" zaślepki które były zamontowane, ale nie wyszło to zbyt elegancko.

Opublikowano

Ciężka sprawa z takimi zaślepkami niestety.

• Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 2.02.2020 o 15:45, pawel2208 napisał:

O dziękuję. Nawet nie wiedziałem za bardzo jak tego poszukać. Teraz tylko sprawdzę czy wymiar będzie się zgadzać. Dzisiaj również znalazłem coś zbliżonego do oryginału Przelotka gumowa. Aż tak mi się nie śpieszy więc jeszcze przeglądnę aliexpress bo już mam punkt zaczepienia :) . Dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Jak wrócę do domu to na kompie mam w zakładkach
To ci podeślę link ale nie z Aliexpress tylko ze sklepu

Opublikowano

Ty masz bardziej podłużne otwory w ramie także te co Piter zalinkował chyba by bardziej pasowały.

Opublikowano

Te Shimano się nie nadają do pancerzy. Są za małe bo przeznaczone do przewodów Di2

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć! Mam podobny problem tzn. potrzebuję przelotek do Marin Nail Trail 6, ponieważ chcę zamontować myk myka. Znalazłem zestaw przelotek za 40zł + 50zł kurier (!). Za kawałki gumy nie zamierzam tyle płacić. Dlatego pytam Was czy znacie jakieś zamienniki albo ktoś robi podobne? U mnie w ramie są otwory "fasolki" o wymiarach 17x6mm (17mm dł. całkowita otworu). Załączam zdjęcie poglądowe.

Witam.
Posiadam Marin Nail Trail 6 rocznik 2018 i zamierzam kupić myk myk. Mam tylko problem z znalezieniem odpowiednich gumek do ramy (takich jak te LINK ). Pytałem też u dystrybutora rowerów marin, ale niestety nie mają takich na sprzedaż. Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Próbowałem "tuningować" zaślepki które były zamontowane, ale nie wyszło to zbyt elegancko.
1f7df8921382d321f298f7b380c37179.jpg

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka