HardReset Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Witam Szukam osłony zębatki korby , na dwa blaty , rower trek fuel ex8 2018 Poleca ktoś coś? Na jeden blat jest tego pełno ale na dwa? I nie wiem jaki w tym moim rowerze jest dokładnie typ mocowania ?
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Korba pod RockRing ma wciecia jak na duzy blat w korbie 3rzedowa. Korba ZEE jest 1rzedowa ale ma wlasnie takie wciecia umożliwiajace montarz RR.
HardReset Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2020 RockRinga mocuje się do korby tak jak piszesz a coś do mocowania na ramie ? Bo widzę ze otwory montażowe są u mnie jakieś .
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Aaaa... dobra już wiem o co chodzi. W zasadzie to ma to na celu ochrone zętatki środkowej patrzac z prespektywy korby 3rzedowej tudzież zewnetrznej z perspekrywy 2rzedowej. Pytanie tylko czy maly blat nie bedzie o to wadził. Sama konstrukcja tego urzadzenia raczej nie wskazuje na możliwość wykorzystania z korbą 2rzedowa. Wszystko zalezy od tego ile masz miejsca miedzy ramą a malym blatem. A tak z ciekawości to jest Ci to koniecznie niezbędne czy to bardziej kwestia "zachcianki"?
HardReset Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Trochę enduro jeżdżę , i raz w Rychlebach już 3 zęby na dużym blacie traciłem , wiec chce na nowy sezon się zabezpieczyć
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Jeśli masz na to wystarczajaco miejsca to nie powinno być problemu z montażem. Jeśli nie to masz opcje zrezygnować z malej zębatki, zmienić korbe na taka pod RR albo przywyknać do szczerbatego blatu.
Ares Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 4 godziny temu, HardReset napisał: Poleca ktoś coś? Na jeden blat jest tego pełno ale na dwa? Jest tego trochę od Truvativa czy MRP. Cześć miała w zestawie napinacz ale były i bez. Pasować musi bo po to to jest.
HardReset Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Możecie podrzucić jakiś link do sklepu ,albo producenta, żebym miał punkt zaczepiania
Rekomendowane odpowiedzi