Trekking Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Czy opłaca się kupować jakiś zestaw z tej strony? https://centrosport.com.pl/pol_m_KOMPLETY-KOLARSKIE_KOMPLETY-ROWEROWE-LETNIE-101.html?filter_producer=&filter_sizes=4%2C5&filter_pricerange=#filter_submit Z góry dziękuję za odpowiedź i wszelkie rady. :-) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Podróby. Takie same komplety są na Aliexpress za $20. O jakości się nie wypowiem, ponieważ nie miałem tego w dłoniach. Odnośnik do komentarza
Qane Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Podróbki z alli za większą kasę. Jedyne co zyskujesz to możliwość zwrotu w ciągu 14 dni. Sam termin realizacji daje do myślenia - 15-36 dni to czas dostawy z alli, to nic innego jak zwykli pośrednicy którzy nauczyli się zamawiać rzeczy z Chin Sklep jakich mnóstwo, sami są pośrednikami a chwalą się, że mają rzeczy tańsze, bo dzięki nim można zaoszczędzić na pośrednikach Przejrzyj sobie alli sam na wlasna rękę, znajdziesz wiele rzeczy taniej, jak nie wiesz jak zamówić to daj znać, nic trudnego. Nie ma sensu kupowanie rzeczy sygnowanych logiem Cannondale itp. jeżeli mają to być podróby, lepiej kupić koszulkę od vagge za 15$. HTC & TT 1 Odnośnik do komentarza
specialized34 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Jeśli komuś niezależny na wygodzie jazdy i na jakości to jak najbardziej jest dla niego a jeśli cenisz wytrzymałość i wygodę to odpuść jeśli miał być wybrać to poszukaj coś już np ROGELLI i będziesz bardziej zadowolony troszkę więcej kosztuje ale promocje tez są jakość lepsza lecz każdy ma swoje zdanie. Odnośnik do komentarza
Qane Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Sam używam Rogelli (nie chce zbytnio inwestować, bo to mój początek przygody z rowerem) i jestem bardzo zadowolony. Stosunek cena/jakość bardzo dobry. Z czasem przyjdzie czas na lepsze rzeczy, przecież nie kupuje się jednego kompletu odzieży na całe życie, można próbować HTC & TT Odnośnik do komentarza
Dreamer Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ja mam i z ali i z Questa... Póki co, jestem zadowolony z obuWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
MrChudyxD Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 mam odzież ze strony https://www.odziezdlakolarzy.pl/odziez-rowerowa-profi/ i "przejechałem sie tyłkiem" po asfalcie, o dziwo wszystko całe tylko okurzone było Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ostatnio coraz więcej cwaniaków próbujących wciskać ludziom stroje z aliexpres w zawyżonej cenie. ostatnio miałem propozycję na FB zakupu strojów od Racmmera za 170 zł, podczas gdy prosto z Chin są za ok 100 zł... Odnośnik do komentarza
pasza Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 A ja zdecydowanie polecam ten sklep, już mam od nich zestawy letnie i zimowy i samo to że mogę wymienić rozmiar jeżeli był źle dobrany i nawet model jak mi się nie spodobał, za to daje mega POZYTYWA bo na Ali to zapomnijcie z wymianą tylko stracicie kolejne pieniądze żeby zamówić kolejny i do końca nie wiecie czy wyślą poprawny rozmiar czy wyślą co mają pod ręką, W gronie moich przyjaciół cuda wychodziły z chińczykami , w centrosporcie masz by najmniej możliwość zwrotu czy wymiany a sam produkt jest niezły , wkładka również , korzystam z drogich zestawów na co dzień i uznałem że nie ma sensu przepłacać więc na pewno kupię już na nowy sezon kolejny zestaw dla żony:)https://centrosport.com.pl/product-pol-2745-Komplet-kolarski-odziez-rowerowa-castelli.html Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) del Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Gość Odnośnik do komentarza
Antyszprycha Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o fajne stroje kolarskie to polecam: stylówapro.pl lapassione.cc luxa.pl sam na wiosnę będę chciał złapać jakiś komplecik Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Antyszprycha Odnośnik do komentarza
pasza Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Alternatywa dla https://centrosport.com.pl/ jest https://www.bobshop.com/pl/ jeden i drugi ma niezłe zestawy tylko często coś mi się nowego podoba i zmieniam kolorystykę odzieży więc wiadomo że kupuje gdzie taniej, proste Odnośnik do komentarza
sharingan345 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Nwm czy się opłaca czy nie za to bardzo polecam stronkę attiq.net mają fajne wzory, dobra cena, Polska firma, sam mam jeden komplet i na pewno dokupie jeszcze kolejne i jakościowo jestem po prostu zadowolony z ich produktów Odnośnik do komentarza
Robert MTB Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Odradzam. Czekam już tydzień na komplet za 259 pln. Na e-maile nikt nie odpowiada. Telefonów nikt nie odbiera. Pewnie wczasują się za nasze pieniądze. Robert Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi