pawel80 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, w ramach przygotowania do nowego sezonu zakupilem rower szosowy (moj pierwszy karbon). Po przyjsciu paczki - rozlozylem rowerek na czesci pierwsze, zrobiłem inspekcje czesci i ramy, pododawalem smaru tam gdzie powinien być oraz podokrecalem sruby kluczem dynanometrycznym własciwymi momentami i jest 1 szkopuł. Jedna śrubka od mocowania koszyka byla luzna - po odkrecaniu ta nitonakretka odpadla i wyglada tak: A z zewnatrz rama wyglada tak : Pytanie do Was uzytkownicy karbonów - Czy odsylac rame na gwarancje czy po prostu podejsc na serwis by fachowiec wymienił ta nitonakretke na nowa ? Dzieki za opinie. Edytowane 19 Stycznia 2020 przez pawel80 zdjecie - update
Accent_Szaj Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Odeślij,przy okazji zobaczysz sprawdzisz jakość gwarancji. Uważam,że nowa rzecz powinna być w pełni sprawna
Kruk Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Jak nowa rama i masz gwarancje to odsyłaj, póki nie ma sezonu. Jak nie chcesz, to kup dobry klei 2 składnikowy typu poxipol i wklej to na nowo
zenobek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 W dniu 19.01.2020 o 16:55, Kruk napisał: Jak nowa rama i masz gwarancje to odsyłaj, póki nie ma sezonu. Jak nie chcesz, to kup dobry klei 2 składnikowy typu poxipol i wklej to na nowo Zgadzam się prawie ze wszystkim co napisał przedpiśca. Oprócz tego: "póki nie ma sezonu".
Kruk Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 hehe noo ja rozumiem że wiele osób nie ma takiego zamknięcia sezonu, ale raczej chodziło mi o to że w serwisach jest jeszcze ciszej niż w marcu czy kwietniu, abyś nie czekał z 2 tygodni na 4 tygodnie. 1
zenobek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Kruk napisał: ...że w serwisach jest jeszcze ciszej... No chyba, że o serwisy chodzi.
Kruk Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 No jak rozmawiamy o naprawach to o serwis chodzi u mnie np od marca dopiero serwis jest otwarty
Accent_Szaj Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Tu się nie ma nad czym zastanawiać. Odsyłaj na gwarancji
Rekomendowane odpowiedzi