Skocz do zawartości

Lemondka + zwykłe manetki przerzutek

Marti

Rekomendowane odpowiedzi

Hej posiadam pełne lemondka połączone o średnicy takiej samej jak moja kierownica. Chciałbym zamontować na nich przerzutki manetki altusa tak aby mieć je pod ręką bo jeżdżę praktycznie tylko na lemondkach.

Może ktoś już robił takiego moda i się wypowie na temat praktyczności takiego rozwiązania. U mnie po wstępnych przymiarkach wydaje się że mogło by być wygodnie a linki poprowadził bym w środku rurki lemondka.

Fotofec6eb0c159dd1d7644f330e138675fc.jpg

• Administrator

Potrzeba matką wynalazków. Testowałem tego typu położenie tradycyjnych manetek na trajkach i rozwiązanie okazało się dosyć wygodne. Zwróć uwagę na ich montaż:

No i super, zapewne takie rozwiązanie trafi do mojego roweru. Może jak się uda nakręcę Ci filmik o moim rowerze fitness'owym, którego sam złożyłem. Pozdrawiam z Podlasia!

Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka

W końcu się zebrałem w sobie i dokonałem wyżej opisanej modyfikacji. "Cyngle" przerzutki przeniosłem na lemondka a przez wywiercone otwory przeciągnąłem pancerze. Całość prezentuje się całkiem ładnie i dla mnie jest to mega wygodne rozwiązanie bo 90% trasy pokonuje na lemondkach. Rozwiązanie polecam jako budżetowy upgrade ;)

2e58a1712ed901c274992cb3d9100f75.jpg3294df77e75725fcdee56df5cb53eae3.jpg292c305cda2a81be43028cb6be0ed167.jpg

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka