Skocz do zawartości

Specialized Crosstrail 2018 - czornuch

Szczypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rama- aluminiowa tego nie pomalujesz :)

widelec przód - SR Suntour Brain technology - na asfalcie nie buja, a w lekkim terenie czuć prace amortyzatora i spełnia swoja role. Nigdy wcześniej nie jeździłem z amortyzatorem z przodu, wiec nie mam porównania. 

napęd - altus / tourney - bez zastrzeżeń. zmiany przyjdą z czasem na kasetę 11 biegowa i korbę 1 rzędowa 

hamulce hydrauliczne - Promax Solve - hmmm w starym krossie miałem bardziej agresywne v-brake. myślę o zmianie na XTR hydrauliczne + większe tarcze. 

opony - 700x 38 Trigger Sport Reflect po prawie 1400km przebiegu są nadal jak nowe, nie spękane i maja odblaskowy pasek z boku opony, który jednak jest widoczny w światłach samochodów. 

nie wiem ile wazy, bo nigdzie nie ma info na ten temat, w moim rowerze mam jeszcze błotniki aluminiowe i bagażnik tylny + od czasu do czasu fotelik dla dziecka. 

światło przód - Vortex meteor moon (rewelacja) 

światło tył- Topeak redlite race - ok, ale brakuje akumulatora z ładowaniem na USB w drodze Bontrager Flare 

Gleb póki co 1, poślizgnąłem się na liściach i poszedłem bokiem jak dzik w sosnę. Zdjęcia dodam jutro, póki czysty i 'pachnący smarem'