Skocz do zawartości

SPODNIE ZIMOWE NA ROWER DECATHLON ROADR 900 lub ROADR VAN RYSEL

Marcin Kwita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Może ktoś wie lub używa i wie jaka jest różnica w ciepłocie pomiędzy modelem zimowych spodni z Decathlonu ROADR 900 VS ROADR VAN RYSEL?? Niestety nawet nie ma w jednym sklepie obu modeli by porównać je ze sobą. W opisie skład taki sam. A różnica jedynie w siateczce na plecach z tego co widzę na foto.

ODPOWIEDZ

Road R900
https://www.decathlon.pl/spodnie-roadr-900-zimowe-id_8545558.html

Van Rysel
https://www.decathlon.pl/spodnie-roadr-van-rysel-id_8545555.html

Opublikowano

Ja mam van rysel, dobrze wykonane, jeśli temperatura nie oscyluje około zera max 5 stopni to raczej nie da się w nich jeździć. 
Są super. 

Opublikowano
W dniu 17.01.2020 o 20:16, cepelia napisał:

Ja mam van rysel, dobrze wykonane, jeśli temperatura nie oscyluje około zera max 5 stopni to raczej nie da się w nich jeździć. 
Są super. 

Czyli, że zimno?

Opublikowano

Gorąco... najgorszy pomysł to wybrać się w nich do pracy... nie pytaj skąd wiem... 

Opublikowano

Co do tego modelu Van Rysel - mają, jak na moją sylwetkę, fenomenalną wkładkę, a używałem i używam różnych, również sporo droższych i jak na razie mi idealnie pasuje właśnie wkładka Decathlonowska. U mnie w czasie Rapha Festive500 2019 właśnie te spodnie zrobiły robotę - temperatury powietrza od 5 do 2 (odczuwalne na pewno niższe). Na plus również wygodne szelki.

Opublikowano

Co do wkładki, potwierdzam, dodam jeszcze że mają na udach materiał który albo jest nieprzemakalny, albo zaimpregnowany ale daje radę również z wiatrem... i lekkim orzeźwiającym deszczykiem :)

• Lubię to! 1