Adrian to ja Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Właśnie składam rower, zdecydowałem się na korbę Shimano zee. Problem w tym że lakier korby lubi się ścierać po czasie. Znacie może jakieś sposoby na uniknięcie tego? Z góry dziękuję za odpowiedzi
Nemrod Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Są folie ochronne, które nakleja się na ramiona korby: https://bike-protection.sklep.pl/pl/p/Folia-ochronna-na-korbe-czarna-super-mocna/258?utm_source=saas-kampanie&utm_medium=saas-cpc&utm_campaign=saas-kampanie-google&shop_campaign=4621226609&gclid=CjwKCAiAsIDxBRAsEiwAV76N8xBDOvayaDyr1obikN_1MJRctibEidl51shrP0_Miyh2pZBgqAwgChoCbEcQAvD_BwE
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 5 minut temu, Adrian to ja napisał: Znacie może jakieś sposoby na uniknięcie tego? Nie jeździć. Można to okleić ale zużycie sprzętu jest czymś naturalnym.
jaro0011 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nowe korby XT M8100 są fabrycznie oklejone bezbarwną folią ochronną. Można taką folię kupić na metry i sobie dociąć jak dusza zapragnie i obkleić
IOO Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Najskuteczniejsza metodą to nie jeździć, dodatkowo minimalizuje aż ryzyko porysowania ramy.😇
Kruk Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Prooooszę : https://bike-protection.sklep.pl/pl/c/NA-KORBE/37 Kupuję ich folie są twarde
Red Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 11 godzin temu, Adrian to ja napisał: Właśnie składam rower, zdecydowałem się na korbę Shimano zee. Problem w tym że lakier korby lubi się ścierać po czasie. Znacie może jakieś sposoby na uniknięcie tego? Z góry dziękuję za odpowiedzi Możesz sobie zrobić rękawki na korby że starej dętki. Działa, choć wygląda średnio. 1
Wojtek O. Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Moim zdaniem folia to najlepszy pomysł. Ja bym uzył nawet jakichkolwiek skrawków odpowiednio duzych zakupionych w zakładzie zajmującym sie oklejaniem samochodów. zazwyczaj maja mase ścinków dobrej jakości i za grosze sprzedadzą. Ja z takich kawałków oklejałem wnętrze auta. 1
Rekomendowane odpowiedzi