SiwyBDG Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2020 2 godziny temu, 365 napisał: A czy ten tylny błotniki coś daje czy raczej dla ozdoby? Bo całość wygląda sympatycznie. W pewnym stopni zmniejsza wyrzucanie błota pod siodełko i na zacisk. Mógł by być nieco dłuższy by tyłek chronić. Mam też taki lekki mocowany pod siodełko, ale mega mi się to nie podoba.
Accent_Szaj Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 20 godzin temu, SiwyBDG napisał: Mam też taki lekki mocowany pod siodełko, ale mega mi się to nie podoba. Hehe też mam taki. Mam go w plecaku w razie czego. Odnośnie tego blotnika co masz, nie wygląda źle i uważam , że przede wszystkim powinien podobać się Tobie
ahaja Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Na 'bulwar' to może się i nadaje ... ale na las z błotkiem zapewne nie. W pierwszej kolejności ma chronić zad i plecy. 1
Krys007 Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 Można wiedzieć ile wyszło Cię złożenie tego roweru? Wszystko na nowych częściach?
Accent_Szaj Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 W dniu 9.07.2020 o 13:58, Krys007 napisał: Można wiedzieć ile wyszł Robiąc składała nie wszystkie części muszą być nowe. Rower wart nawet 10k może wyjść Cię połowę
Rekomendowane odpowiedzi