cichy300 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Czesc Gdzie mozna kupic sztywny widelec z mocowaniem bagaznika czy sakw bocznych? U siebie mam karbonowy w wakacje szykuje sie na pierwsza wyprawe a boje sie mocowac workow do karbonowego widelca. Przeszukalem alledrogo i nie widzialem zadnego widla z bocznym mocowaniem i pivotami pod szczeki.
tazi_90 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Masz na myśli te boczne otwory jak na koszyk na bidon? https://images.app.goo.gl/JrBnRWiBfuTfHwCb8
cichy300 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak dokladnie o taki widel mi chodzi. Chyba ze mozna koszyki na worki przytroczyc do karbonowego widla bez szkody dla niego
tazi_90 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Szukałem ostatnio takiego widelca, ale się nie udało, ostatecznie stanęło na zwykłym stalowym. Jedyną alternatywą to mocowanie Elite pod koszyki na bidon, ale nie wiem jak to będzie pasować do karbonowego widelca.
Rekomendowane odpowiedzi