Franz Mauer Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Zainteresowała mnie kaseta 11 rz 10-50 niemieckiej marki GARBARUK. Czy ktoś miał z tym sprzętem lub innym tej marki do czynienia? Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Franz Mauer
Kruk Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Hmyyy wygląda jak Eaglowa ale cena zabija 250 USD.
Ares Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Miałem styczność z zębatką korby Garbaruka tylko to Ukraińska manufaktura a nie niemaszków. Świetny produkt a cena nie bierze się z niczego. To nie Chińskie g%$#o tylko kawał solidnego produktu. Z kasetą gorzej bo cena niszczy psychicznie ale to jedyna wada. A jak to inna firma i nie jest to literówka to nie miałem styczności.
Franz Mauer Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) @Ares co do narodowości sprzętu nie będę się sprzeczał, bo kiedyś znalazłem ofertę tylko na stronach niemieckich. Stąd moje przypuszczenie. Co do nazwy to literówka. Sam zastanawiam się nad zwiększeniem zakresu pracy mojego napędu 1x11 SRAMA XX1 i nie chciałbym wydawać kolejnych tysięcy na 1x12. Zainteresowałem się bo pojawiła się oferta kasety wraz z ramionami wózka przerzutki do Sram za 1100 PLN. Nie jest to mało, ale na pewno taniej niż 3 tys zł z hakiem za 1x12...🤨 Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Franz Mauer
Ares Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak jak pisałem to produkt z Ukraińskiego Kijowa. O tej firmie jest sporo informacji bo specjalizują się w obróbkach CNC. To jest globalna marka wiec nie ma obaw.
jaro0011 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Garbaruk jest produkowany aktualnie w Polsce. Przenieśli siedzibę z UA do PL: For more than 8 years now GARBARUK has been developing high-performance bicycle components in Kyiv, Ukraine with recent re-location to Krakow, Poland in 2019.
pecio Opublikowano 15 Stycznia 2020 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Gabaruk można powiedzieć ,że jest polską firmą . Prawie przejeżdżam koło nich jadąc do Niepołomic. Mają siedzibę w Krakowie w Nowej Hucie na ulicy Igołomskiej .
Smusoff Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Cześć Jeździ ktoś na kasecie Garbaruka dluższą chwilę? Godne polecenia? Czy lepiej dopłacić parę groszy w przypadku Eagla do X01?
Szczepan Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Parę słów i zdjęć na temat ich produktów. Niebawem będzie jakaś relacja po testach. https://hardahorda.pl/2020/01/08/alternatywa-dla-srama/?fbclid=IwAR0VM3XwYrvgkfZX4n58wg4OF8ZvBIHa8pPqHRFcxSmCdHtV1GdlZ1c9umg
Mjecio Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Sam jestem ciekaw długowieczności kasety bo czaje sie na 11rzędową 11-48
Rekomendowane odpowiedzi