karol.zbyrad Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Hej. Poszukuję narzędzia do odkręcenia pokrywki zaznaczonej na zdjęciu. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kruk Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 musisz mieć specjalną nakładkę/klucz 3 pinowy pewnie kupić go trudno to musisz zrobić sobie samemu.
JaW Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 @karol.zbyrad sprawdziłem, i te zaślepki można spokojnie odkręcić szczypcami Segera. Najlepiej użyć takich z zagiętymi końcówkami.
karol.zbyrad Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2020 28 minut temu, JaW napisał: @karol.zbyrad sprawdziłem, i te zaślepki można spokojnie odkręcić szczypcami Segera. Najlepiej użyć takich z zagiętymi końcówkami. Próbowałem szczypcami do segerów, ale nie chce puścić.
JaW Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Teraz, karol.zbyrad napisał: Próbowałem szczypcami do segerów, ale nie chce puścić. U mnie poszło. Może trochę WD-40 psyknij.
Zigfir Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Przy odkręcaniu trzeba uważać bo ten plastik jest dość delikatny.
Kruk Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 dlatego pisałem aby sobie klucz zrobić.
karol.zbyrad Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2020 Znalazłem w sklepie bike-rs. https://sklep.bike-rs.pl/pl/p/Zatyczki-Look-X-Track%2C-szare%2C-z-kluczem-montazowym/3169?preview=true Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 2
Rekomendowane odpowiedzi