PiotrekGT Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Opublikowano 4 Lipca 2020 No i wleciał RS Revelation oraz dokończylem shigury. W sumie efekty przerosly moje oczekiwania. Przypomniał mi się mój dawny Yari z Treka, tyle że tu jest lepiej bo jest charger a nie MC . Jeszcze nie przyszedł mi zamowiony shaft 140mm więc postanowilem sprawdzić jak się primal toczy na 130mm. A shigura to idealne połączenie super klamki shimano (przynajmniej dla moich dłoni) z mocą i modulacją magurek. No i rowerek prezentuje się zacnie z czarnymi goleniami. Na myśl przychodzi mi przemalowanie go na bordo lub krwistą czerwień, coś jak kolory "red devil" dartmoora. 6
Accent_Szaj Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 3 godziny temu, PiotrekGT napisał: na bordo lub krwistą czerwień, coś jak kolory "red devil" dartmoora No chyba oszalałeś Pięknie się prezentuje. 3 godziny temu, PiotrekGT napisał: shigura Dobrze że Sram ma Dot,bo byś miał Shisramo
PiotrekGT Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Mała aktualizacja celem zbicia wagi, nowa korba i pedały, kierownica, mleko w oponach: Akrualna specyfikacja w pierwszym poście. Waga startowa przed zmianami to 13.8kg bez pedałów. Waga aktualna (bez pedałów): 13.00 kg Tak, @TOMALA72 jest umyty i ma nabłyszczone opony robiłem auto to psiknąłem przy okazji rower. Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez PiotrekGT 3
Raptor Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Fajnie ten diabeł się prezentuje. A tak na marginesie to szanuję ludzi co dbają o sprzęt bo sam do nich należę. Od takich ludzi w ciemno można kupować graty bo mamy pewność że są serwisowane. Piotrek bez śniadania i koszulki, spodenek , rękawiczek, butów to z 12kg będzie 😉
PiotrekGT Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) 18 minut temu, Raptor napisał: Piotrek bez śniadania i koszulki, spodenek , rękawiczek, butów to z 12kg będzie 😉 Bez koszulki to akurat byłem jak robiłem zdjęcie Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez PiotrekGT
Accent_Szaj Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Raptor napisał: co dbają o sprzęt bo sam do nich należę. Haha,akurat @PiotrekGTzostał przekabacony przeze mnie. Wczesniej z @TOMALA72 mieli taką beke ze mnie,że dbam. Godzinę temu, PiotrekGT napisał: jest umyty i ma nabłyszczone opony robiłem auto to psiknąłem przy okazji rower. To teraz będziemy się wymieniali produktami do czyszczenia
Raptor Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 ADBL- mazidło do opon na bazie kwarcu o zapachu ciasteczek. Bardzo długo się trzyma i super konserwuje gumę. (po złych doświadczeniach z tamtego roku gdzie Continentale X King i Race King popękały na słońcu) ARTDESHINE - wosk na bazie kwarcu dający lustrzane odbicie 1 1
TOMALA72 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 7.08.2020 o 13:41, Raptor napisał: Fajnie ten diabeł się prezentuje. A tak na marginesie to szanuję ludzi co dbają o sprzęt bo sam do nich należę. Od takich ludzi w ciemno można kupować graty bo mamy pewność że są serwisowane. Jak będę miał na sprzedaż mojego Sektora to dam znać. Na razie nie mogę go doczyścić...lagi górne ma jakieś takie czarne... Muszę się podpytać Kolegę Accent_Szaja czym Rebę polerował😏 Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez TOMALA72
Accent_Szaj Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 2 godziny temu, TOMALA72 napisał: czym Rebę polerował😏 Hahaaa, przecież wiesz ,ale przypomnę.Lagi Brunox Deo,Golenie i korona - CarPro CQuartz UK Edition 3.0 Jeszcze brakuje tu opini @brzoosa
Accent_Szaj Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Ty się @Raptornie nabijaj ,bo to też do Ciebie leci
Raptor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Tomala twój rower to ma więcej wosku niż lakieru. 😁
Accent_Szaj Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Raptor napisał: ma więcej wosku niż lakieru. Hahahahaaa,dokładnie W nocy to lampek nie trzeba
Wojtek O. Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 ADBL zacne kosmetyki o ile dobrze wiem polskie. Ja do opon w aucie używam B2B Shinny Garage, choć i tu bym położył. A na ramie mam folię więc Fusso12 bez sensu
Rekomendowane odpowiedzi