DonStandardowo Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Witam poszukuje chetnych do pokrecenia luznego mtb/gravel po Małym trojmiescie oraz Gdyni na wiosne jakies wypadziki dalej . Narazie uzbieralem aktywna 5tke umawiamy sie na spontanie na facebooku badz przez tel , jezdzimy zarówno po pracy 17-21 jaki i weekendy tempo raczej rekreacyjne 20-25km/h srednia bez spinania Wiek bez znaczenia wymagany kask i dobre poczucie humoru Pozdrawiam i czekam na kontakt
m@rcin Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Hej jestem chętny na wspólne kręcenie w Gdyni (TPM), dajcie znać jak będziecie robić ustawkę.
mckoper Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Heja. Chętnie się dołączę lub zapraszam do mnie. Mam swoją trasę którą męczę od kilku tygodni na odcinku Koleczkowo- Wejherowo. Jazda tam i z powrotem to jakieś 55-60 km w zależności od wariantu jakim się wraca. Czasowo 3,5h Wczoraj było mega błoto #)
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2021 przez Gość
Reset Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Chętnie wróce do jazd po przerwie bo samemu nie moge sie zmusić, zwlaszcza w tę pogodę.
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2021 Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2021 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi