leszcz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Myślałem o piance montażowej. Dobrze przylega, wnika, jest lekka i dość łatwo usunąć.
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Jeśli już to sylikon chyba spisze się lepiej. Pianka będzie łapać wodę i się sypać.
janek69 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Godzinę temu, leszcz napisał: Myślałem o piance montażowej. Dobrze przylega, wnika, jest lekka i dość łatwo usunąć. albo daj to; https://twojamerida.pl/pl/p/ADAPTER-SPD-SL-na-SPD-bez-blokow-SHIMANO-SM-SH40/5341 Albo silver tape
Zigfir Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) 10 godzin temu, leszcz napisał: Myślałem o piance montażowej. Dobrze przylega, wnika, jest lekka i dość łatwo usunąć. Stary, tradycyjny sposób to zbrojona szara taśma. Edytowane 21 Grudnia 2019 przez Zigfir 1
leszcz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2019 20 minut temu, Zigfir napisał: Stary tradycyjny sposób to zbrojona szara taśma. Ok rozumiem ideę. Mam szeroka gorilę 👍👏🏆
leszcz Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 7 minut temu, kaido2 napisał: Ale od wewnątrz buta. Może w letnim... Te mają zaszyte wnętrze. Póki co taśma trzyma jak wściekła. Wg mnie super się do tego nadaje gorila.
kaido2 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Są takie i przy wymianie blaszek zaczyna się rzeźba. Ja mam wszystkie rozbieralne na części pierwsze.
Zigfir Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 23 godziny temu, leszcz napisał: Może w letnim... Te mają zaszyte wnętrze. Póki co taśma trzyma jak wściekła. Wg mnie super się do tego nadaje gorila. Mam tak samo. Zszyta membrana. Ładnie zalepiłeś choć ja z reguły zostawiam tam odrobinę szczeliny tak aby woda, czy to dostająca się od góry, czy to wypocona miała jak wyciec z buta. Wystarcza to aby błocko nie właziło w blachę i mam nadzieję, że zmniejszy ewentualną korozję. Ciekawe czy przy tym pełnym zaklejeniu nie będzie się miedzy membraną a podeszwą gromadzić.
Rekomendowane odpowiedzi