Korass Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Witam, powoli rozglądam się za czymś na przesiadkę z mojej pierwszej szosy tribana 540 2018, rozglądałem się raczej za czymś na tarczach ale wpadła mi w oko taka oferta i chcialem zapytac opinie i stosunek cena/jakość. http://roweryuzywane.com/sensa-giulia-roz-53?fbclid=IwAR2tjMyDEixbVZW5xb4lIPOWJznqlU8rvEkpTl4Pw4cNmHU-9CFRR9NL9uM
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Ultegra Di2 na pokładzie roweru za mniej niż 6 tysiaków, to zdecydowanie dobry stosunek jakości do ceny. 😜 Sensa to dobre rowery, solidna marka, choć w Polsce wciąż słabo doceniona. Mi marzyłaby się co prawda bardziej Sensa Giulia Evo: Ale jak Tobie pasuje ten z linka i rozmiar Ci odpowiada, to nic tylko brać. Airbike to sprawdzony sprzedawca, lipy Ci nie wcisną.
Korass Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 To też miałem na oku i brałem pod uwagę, ale narazie jestem na etapie rozważania opcji kosztowych również
ibanezz Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Od sierpnia jeżdżę na Giulii G2. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Rekomendowane odpowiedzi