Antyszprycha Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Hello, zauważyłem lekko irytującą mnie przypadłość, mianowicie podczas jazdy i pedałowania z mojej (wydaje mi się) korby wydobywają się jakieś dziwne dzwięki, świsty, gwizdy, ogólnie jakiś hałas. Czy to normalne czy coś jest nie tak ? Odnośnik do komentarza
Tejot Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Poprawnie działający napęd powinien być praktycznie bezgłośny, więc wszelkie pojawiające się nagle, dziwne dźwięki raczej są oznaką, że coś przestało banglać jak należy (choć niektóre suporty i łańcuchy mają swoje fochy) Co to za korba, jaki suport, jaki ma przebieg?? Odnośnik do komentarza
Antyszprycha Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Korba: SHIMANO TY FCTY501 42x34x24 170mm Stery: FSA NO. 10 ZS 50/44 1.6 Top Cap Oś suportu CH 127mm Przebieg: ok 500 km Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 19 minut temu, adambike napisał: Korba: SHIMANO TY FCTY501 42x34x24 170mm korby i suportu na kwadrat już to mają do siebie,że lubią hałasować i nic raczej z tym nie zrobisz - taka prawda Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi