cepelia Napisano 6 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 Jak w temacie... dziś jak zakładałem koło niechcący zaczepiłem o czujnik od licznika i się ułamał. Naprawiał to ktoś już w jakiś sposób ?? Da się to czymś skleić ?? Czy raczej nowy czujnik... Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 6 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 Podeślij zdjęcie Odnośnik do komentarza
cepelia Napisano 7 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwiec 2017 Niestety urwało się w takim troszkę gównianym miejscu... Odnośnik do komentarza
Tejot Napisano 7 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwiec 2017 Wszystko się da naprawić o ile się chce. Kropelki i inne wynalazki tego typu raczej sobie odpuść na dzień dobry. Spróbowałbym to "zalać" klejem na ciepło, ale tak, żeby nie zasłonić samego czujnika. Wyglądać pięknie może nie będzie, ale trzymać powinno. Odnośnik do komentarza
specialized34 Napisano 7 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwiec 2017 Śmiało naprawisz mi tez pękł i tez w sigmie 16.16 STS tylko dobry klej i będzie trzymać u mnie po sklejeniu po lesie kamieniach i dalej się trzyma tylko po sklejeniu pozostaw na godzinkę i będzie git Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 7 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwiec 2017 Dodatkowo możesz wzmocnić łączenie wklejając np. kawałek jakiejś blaszki. Prowizorki o czym dowodzi nasza historia są najlepsze Odnośnik do komentarza
cepelia Napisano 7 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwiec 2017 Dzięki sprawdzimy Ale to skleiłeś to jakimś acetonopochodnym (rozpuszczającym plastik) klejem czy czymś dwuskładnikowym ?? Odnośnik do komentarza
specialized34 Napisano 8 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwiec 2017 Nie zwykła oryginalna kropelka to bodajże jest plastik o oznakowaniu pp więc klej bardzo dobrze wiąże a po zdjęciu widzę że ulamalo ci się w tym samym miejscu co i mi zaraz przy zawiasie Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 8 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwiec 2017 Dlatego wystarcza mi GPS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi