Eryk Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam, Szukam budżetowego licznika z kadencja i podstawowymi funkcjami jak średnia prędkość,czas, max prędkosć itp. Na licznik mam do wydania max 100zł W oko wpadł mi Bion CY-E319CW tylko teraz mały problem bo nigdzie nie widze dostępnego przewodowego, polecicie jakieś rowerowe sklepy online? Mile widziane inne propozycje liczników (Koniecznie z kadencją) na pewno rozważe ? Odnośnik do komentarza
Rolo Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Cześć, Ja osobiście używam Sigmy BC 16.12. Bardzo przyzwoity licznik z pomiarem kadencji. Czasem jest dostępny w promocji , za niewiele ponad 100zł. Trzeba szukać, na alledrogo pojawia się również za około 130-150zł. Jest bezprzewodowy, to fakt, ale dla mnie to zaleta nie lubię kabelkowania. Z mojej strony mogę ten polecić, przejechane nieco ponad 1000km, w dwóch rowerach. Żadnej baterii jeszcze nie wymieniałem. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Qane Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Też akurat szukam czegoś z kadencją w rozsądnej cenie, bo możliwe, że w przyszłości kupię jakieś mio "wszystko w jednym" (ale to w przyszłym roku może). Znalazłem jakiś czas temu model 16.12 bezprzewodowy i mam zamiar go kupić, nówka jest poza Twoim budżetem (nie wiem ile przewodowy kosztuje, bezprzewodowy coś ok. 200zł), ale możesz szukać używki albo zbierać, moim zdaniem warto. Posiadam 7.16 bezprzewodowy i jestem mega zadowolony, działa jak marzenie. Odnośnik do komentarza
Red Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 2 godziny temu, Rolo napisał: Ja osobiście używam Sigmy BC 16.12. Bardzo przyzwoity licznik z pomiarem kadencji. Czasem jest dostępny w promocji , za niewiele ponad 100zł. Trzeba szukać, na alledrogo pojawia się również za około 130-150zł. Ta Sigma występuje w dwóch wersjach. Przewodowej która faktycznie kosztuje koło 100zł ale kadencję obsługuje dopiero po dokupieniu dodatkowego czujnika oraz posiadanej przeze mnie (i ciebie) 16.12 STS CAD czyli bezprzewodowy z kadencja w cenie około 200zł. Za około 100zł można za to kupić coś takiego http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6842912030 2 Odnośnik do komentarza
Rolo Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 4 godziny temu, Red napisał: [...]Ta Sigma występuje w dwóch wersjach. O to widzisz, nie wiedziałem nawet. A jak Tobie się sprawuje BC16.12? Odnośnik do komentarza
Red Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Na chwilę obecną nie mam z nim problemów. Jedyne co przy nim grzebałem to wymieniłem baterie (wszystkie). Jedyny ślad zużycia to nieco starte napisy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi