Skocz do zawartości

Tiebao - zimowe buty.

Michał Durski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, 

Póki co nie stać mnie na buty za miliony monet stąd pomysł na buty z Ali Express. Ktoś z Was je ma może polecić odradzic? Pytam praktyków i uzytkownikow a nie mistrzów oceny na podstawie zdjęć. 

Opublikowano
[mention=2170]zibi_j1[/mention] Ty ich nie masz przypadkiem?
Mam. Kupione z podobnych powodów co u autora tematu. Nie ma się co łudzić, że to buty zimowe na największe mrozy. Jednak w porównaniu do letnich Shimano jest przepaść. Przede wszystkim dlatego, że buty nie przemakają. Wczoraj nawet myłem w nich rower i było ok. To ogroooomny plus. Są cieplejsze i nie przewiewne. Z dobrá skarpetą powinny dać radę. Wykonane są solidnie. Wada to plastikowa twardą podeszwa. Po płytkach chodzi się jak po lodowisku, stukając przy tym jak konik po krakowskim rynku;) reasumując jak za tą cenę polecam. Kupił bym je po raz drugi ;)

Wysłane z mojego K6000 Plus przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.11.2019 o 08:35, zibi_j1 napisał:

Wada to plastikowa twardą podeszwa.

Jak dla mnie akurat podeszwa jest nieco zbyt mało sztywna, ale to pewnie dlatego, że cały sezon jeździłem w nieco sztywniejszych shimano. Ale teraz w nich już się nie da. Do tych Tiebao wkładam 2 pary skarpet i jest ok - 2h spokojnie wytrzymuję przy ok. zerze. Ale to na pewno zależy jaką kto ma wrażliwość na chłód.

Opublikowano

Jak dla mnie akurat podeszwa jest nieco zbyt mało sztywna, ale to pewnie dlatego, że cały sezon jeździłem w nieco sztywniejszych shimano. Ale teraz w nich już się nie da. Do tych Tiebao wkładam 2 pary skarpet i jest ok - 2h spokojnie wytrzymuję przy ok. zerze. Ale to na pewno zależy jaką kto ma wrażliwość na chłód.

Wydaje mi się ze ja mam wyższą niż przed rokiem ;)