Michał Durski Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Hej, Póki co nie stać mnie na buty za miliony monet stąd pomysł na buty z Ali Express. Ktoś z Was je ma może polecić odradzic? Pytam praktyków i uzytkownikow a nie mistrzów oceny na podstawie zdjęć.
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 @zibi_j1 Ty ich nie masz przypadkiem?
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 [mention=2170]zibi_j1[/mention] Ty ich nie masz przypadkiem?Mam. Kupione z podobnych powodów co u autora tematu. Nie ma się co łudzić, że to buty zimowe na największe mrozy. Jednak w porównaniu do letnich Shimano jest przepaść. Przede wszystkim dlatego, że buty nie przemakają. Wczoraj nawet myłem w nich rower i było ok. To ogroooomny plus. Są cieplejsze i nie przewiewne. Z dobrá skarpetą powinny dać radę. Wykonane są solidnie. Wada to plastikowa twardą podeszwa. Po płytkach chodzi się jak po lodowisku, stukając przy tym jak konik po krakowskim rynku;) reasumując jak za tą cenę polecam. Kupił bym je po raz drugi Wysłane z mojego K6000 Plus przy użyciu Tapatalka
de Villars Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 W dniu 24.11.2019 o 08:35, zibi_j1 napisał: Wada to plastikowa twardą podeszwa. Jak dla mnie akurat podeszwa jest nieco zbyt mało sztywna, ale to pewnie dlatego, że cały sezon jeździłem w nieco sztywniejszych shimano. Ale teraz w nich już się nie da. Do tych Tiebao wkładam 2 pary skarpet i jest ok - 2h spokojnie wytrzymuję przy ok. zerze. Ale to na pewno zależy jaką kto ma wrażliwość na chłód.
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Jak dla mnie akurat podeszwa jest nieco zbyt mało sztywna, ale to pewnie dlatego, że cały sezon jeździłem w nieco sztywniejszych shimano. Ale teraz w nich już się nie da. Do tych Tiebao wkładam 2 pary skarpet i jest ok - 2h spokojnie wytrzymuję przy ok. zerze. Ale to na pewno zależy jaką kto ma wrażliwość na chłód.Wydaje mi się ze ja mam wyższą niż przed rokiem
Rekomendowane odpowiedzi