porywacz_zwlok Opublikowano 20 Listopada 2019 Opublikowano 20 Listopada 2019 Witajcie. Takie oto filmy tworzę o miejscu w którym mieszkam. Może to nie stricte rowerowe filmy, ale turystyka myślę, że też może kogoś zainteresuje. W dzisiejszym filmie pokazuję: Puszcza Zielonka - źródlisko Trojanki
porywacz_zwlok Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2020 oczywiście pojawiło się wiele filmów, ale przypomnę się z ostatnim materiałem Puszcza Zielonka - Maruszka
dfq Opublikowano 26 Czerwca 2020 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Widziałem już kiedyś na YT twoje filmy o Puszczy Zielonka. Gratuluję, bardzo fajne. Ostatnio słyszałem że pojawiły się tam nawet wilki 😀
GoosiaPl Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Świetnie to wygląda. Polska jest piękna!
porywacz_zwlok Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Opublikowano 18 Listopada 2020 Puszcza Zielonka - Rezerwat przyrody Klasztorne Modrzewie kolejny odcinek. teraz o modrzewiu
zenobek Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 W dniu 24.08.2020 o 12:19, GoosiaPl napisał: Polska jest piękna! Podzielam zdanie, ale.... film nie oddaje piękna puszczy. Wydajemi się że: 1) Pierwsza jedna trzecia filmu to jazda rowerem po prostej - nuuuuuda. 2) Scenka, w której mówisz o miejscowościach i rzeczkach: aparat wycelowany prosto w zachodzące słońce - nie widać szczegółów w cieniach - unikaj słońca wpadającego prosto w obiektyw. 3) Ujęcia z drona: stanowczo za dużo powtórzeń. Jedna i ten sam widok wyświetlany kilkakrotnie - fascynacja dronem - przekaz nikły - nuuuuda. 4) Tryb przyspieszony: ni z gruszki ni z pietruszki - nuuuda. 5) Scena "leżąca": stanowczo za długo - nuuuuda. To wszystko dało by się zmieścić w dwu minutach - unikając trybu przyspieszonego... Dostanę cięgi od szanownego Grona za krytyczną opinię? Robię to dlatego, że uważam, że autor ma potencjał ale nie do końca wie co pokazać i w jaki sposób. Czekam na następny lepszy film!
porywacz_zwlok Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Opublikowano 19 Listopada 2020 Nie ma co cięgów rozdawać Celem nie jest ilość treści. Tutaj celem jest odpowiednio dużo czasu, by zastanowić się co widzimy i dlaczego siedzimy przed monitorem a nie w lesie. Co do reszty to wezmę sobie do serca uwagi. Zaopatrzyłem się w GoPro MAX, więc powinna się troszkę poprawić dynamika filmó.
Rekomendowane odpowiedzi