pawel-siwy Opublikowano 20 Listopada 2019 Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Start 10.07.2020 Kto jedzie? Może pojedziemy pod banderą forum SB oczywiście jak Szaju się zgodzi. Przy dużej ilości strojów można wynegocjować pewnie fajną cenę za komplet. Edytowane 20 Listopada 2019 przez pawel-siwy brak
Korposzczur Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Ja będę jechał pod szyldem mojej drużyny, natomiast dużo jest zawodników niezrzeszonych i pomysł mi się podoba. W tym roku trochę się pozmieniało. Będzie cały cykl wydarzeń: 10 lipca 2020 - Tour de Pologne Amatorów - Bukovina Tatrzańska 29 sierpnia 2020 - Rzeszów 20 września 2020 - Bytów Regulamin: https://www.tourdepologneamatorow.pl/wp-content/uploads/2019/12/Regulamin-ORLEN-Lang-Team-Race-ORLEN-TdP-Amatorow-2020.pdf Z Rzeszowa do Bytowa trochę daleko. Ktoś planuje zaliczyć cały cykl?
news_ Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Ja już, zapisałem się na cały cykl jest to super wyzwanie dla mnie, ale damy radę tribanem
Korposzczur Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Kto jeszcze zapisuje się na cały cykl? Myślałem o wykupieniu VIP, ale trochę szkoda kasy. Teraz i tak sektory będą dzielone wg deklarowanego czasu przejazdu. Do Bytowa prawdopodobnie nie pojadę. To będzie kosztowna impreza. Nie ma bezpośredniego połączenia kolejowego, bo stację w Bytowie zlikwidowano. Trzeba tłuc się pociągiem do Gdańska, przesiąść się na pociąg do Słupska i stamtąd dojechać rowerem 50 km do celu. Czyli cały dzień zajmie sam dojazd. Do Poronina też na 100% nie wiadomo, czy będzie połączenie kolejowe, bo trwa remont torów. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Korposzczur
ktokolwiek Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ja chyba odpuszczam TdP w tym roku. Co przejechałem dwa razy to przejechałem. Nic mi nie da przeskok o 100 czy 200 miejsc do przodu. Z Harnasiem i Gliczarowem się zmierzyłem i pokonałem. Nigdy góral ze mnie nie będzie, a naprawdę jak sobie przypomnę te dzikie tłumy i duszę na ramieniu przy zjazdach to wolę jednak pojechać gdzie indziej w sezonie. Tatra Road Race dystans Hell
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 21 godzin temu, ktokolwiek napisał: Tatra Road Race dystans Hell Ambitnie, jak na niby nie-górala. 😀
Korposzczur Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 @ktokolwiek Przyznaję Tobie rację. Kiedy nie było tłumów, to Harnasia i Gliczarów pokonałem w całości mimo słabej formy. Podobnie na pierwszym zjeździe, kiedy nikogo przede mną nie było, mogłem puścić hamulce. Jak siebie znam, to u mnie jednak zwycięży duch rywalizacji i pojadę na TDPA.
Korposzczur Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Tour de Pologne raczej uda się przeprowadzić, ale co do TDPA mam wątpliwości. Ciekawe, jak organizatorzy ogarną limit 50 osób.
Zajop Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 W dniu 5.05.2020 o 21:21, Korposzczur napisał: Tour de Pologne raczej uda się przeprowadzić, ale co do TDPA mam wątpliwości. Ciekawe, jak organizatorzy ogarną limit 50 osób. Nie liczył bym ani na jedno ani na drugie. Ale miło by było się zaskoczyć
Łukasz_P Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 TdP już jest klepnięte w kalendarzu w sierpniu. Zamiast TdPA jest tour na Zwift od tej soboty.
Korposzczur Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) TDPA w tym roku odwołane, ale odbędzie się Rzeszów. Szału nie ma. Poszli na łatwiznę albo nie dogadali się z ościennymi gminami. Pętla 27 km powtarzana 2 lub 3 razy. Jest tylko podjazd do Matysówki i hopka na Krakowskiej. Reszta płasko przez centrum. Mogli skonsultować trasę z lokalnymi środowiskami. Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Korposzczur
Korposzczur Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Zostało jeszcze 209 miejsc na Rzeszów. Trasa sprinterska + 3 km podjazdu do Matysówki. Edytowane 14 Września 2020 przez Korposzczur
Zajop Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 W dniu 8.09.2020 o 10:02, Korposzczur napisał: Zostało jeszcze 209 miejsc na Rzeszów. Trasa sprinterska + 3 km podjazdu do Matysówki. https://langteamrace.pl/rzeszow-2020/#1575473043117-9569846f-2936 Edit: kto ma ochotę na start na góralu, to pisać do mnie na priv. Mam pewien pomysł. Bytów też się odbędzie. I co? startowałeś? Jestem ciekawy jakie było tempo i ogólnie jaka jazda
Korposzczur Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 44 minuty temu, Zajop napisał: I co? startowałeś? Jestem ciekawy jakie było tempo i ogólnie jaka jazda W czołówce średnie tempo koło 40 km/h. Podjazd do Matysówki rozdzielił peleton mniejsze na grupki. Podsumowując, poziom bardzo wysoki i walka do samego końca.
Rekomendowane odpowiedzi