Rowerem po Roztoczu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam, temat jakich tutaj wiele czyli pierwsza szosa do 2000zł. Jest to górna nieprzekraczalna granica.Padło akurat na ten model ponieważ ma carbonowy widelec (główna cecha w tej cenie na którą zwracam uwage)oraz przepiękny wygląd. Jak dla mnie też lepsza opcja niż Tribany czy np. Romet Huragan 1 którego też brałem pod uwage. Jedyny minus to wysyłka. 237zł do Polski. Tutaj moje pytanie czy jest może ktoś kto mógłby pomóc przy zakupie tego roweru? Może ktoś mieszka UK i mógłby jakoś pomóc? Każda rada będzie pomocna. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
ludojad Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Też uważam, że za tą cenę to mega okazja. Funt spadł poniżej 5 zeta ostatnio, a przesyłkę trzeba niestety przeboleć. Na bike radar jest review http://www.bikeradar.com/road/gear/category/bikes/road/product/merlin-pr7-review-51083/ I 4 gwiazdki (chociaż rodzimym konstrukcją lubią trochę zawyżyć ocenę) Jedyne co mi się tam nie podoba to piasty joytech'a i ogólnie koła do zajeżdżenia. Z drugiej strony w tej cenie... Można przeżyć Odnośnik do komentarza
Rowerem po Roztoczu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 A co powiecie o Merida race 80 2016? Bo moim zdaniem rama idealna do upgrade. I chyba jednak postawie na Meriden. Tylko jaki rozmiar wybrać? Wzrost 180cm. Przekrok 82 Odnośnik do komentarza
tommyde Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym podobnym rowerkiem Merlin-a PR7RS. prawie wszystko na 105 oprócz hamulców i korby. Czy za ta kaskę sie opłaca? W Polsce nic w tej cenie nic nie mogę znaleźć na grupie 105...nawet na taigrze. jak wedługi innych podoba sie rama i rower. wyczytalem ze ramy sa robione przez Ritchey. Możecie pomódz? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi