Ares Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 W dniu 15.11.2019 o 07:12, unknow01 napisał: Teraz bardzo modne jest dorabianie firmom piórek na forach internetowych opisywanie że mają zły serwis lub coś innego, że np . Na maila odpowiedzą za wolno, a ja uważam firmę Giant za jedną z najlepszych, znam setki ludzi posiadajacych Gianty, w każdej chwili można zadzwonić do serwisu i mily Pan szybko udziela informacji, takie nadanie tonu : pęknięta rama a Pan chamski od razu wygląda tendencyjnie, pokaż gdzie ta rama pękła, który ten pan chamski, sprawdzimy to i bedziemy doradzać co zrobić że rama pękła a Pan chamski. Kilka lat temu gnój na forach robił koleś co nie mógł pojąć, że za cieknące zaciski odpowiada Shimano Polska a nie konkretna marka. Masa ludzi tłukła gamoniowi do głowy jak to działa a ten nadal swoje. Karawana pojechała dalej i tak samo jest tutaj. W wielu obecnie przypadkach to brak wiedzy i pieniactwo. Można Gianta lubić i nie ale to największa korporacja produkująca rowery i takie teksty, że ktoś już go nie kupi są dość zabawne. Różnica przy tym co obecnie a tym 10 lat w tył jest taka, że dziś ramy wymieniają a wtedy nie. Kolejna sprawa to fakt wymiany nie oznacza, że dana rama to bubel. Jak można w ogóle takie bzdety pisać.
Accent_Szaj Opublikowano 18 Listopada 2019 Opublikowano 18 Listopada 2019 @AresJa proponuję nie udzielać się w tym wątku , dopuki założyciel się nie odezwie.Coś mi tu zalatuje W dniu 15.11.2019 o 15:35, Accent_Szaj napisał: Ps. O ile to nie,tak jak pisał @unknow01 ,,ściema,bo też mi to trochę śmierdzi.Założone konto.Jeden wpis wywołujący g...wno burzę i tyle 1
Rekomendowane odpowiedzi