djski24 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Czy opłaca się szukać nowej, używanej ramy czy po prostu kupić nowy rower ? Jeśli macie jakiś sklep zaufany z tego typu częściami to proszę o link
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nie ten dział... to raz, a dwa, temat jest tak napisałeś, że normalnie sam nie wiem co Ci napisać... Zlituj się i popraw posta, doprecyzuj, co i jak, oraz określ budżet. Pozdro.
alfine-11 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Rozumiem , że jesteś zainteresowany rowerem MTB z przednim amortyzatorem , jak wyżej zauważył SpiderMAN bez określenia budżetu nic nie możemy doradzić
djski24 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi o ramę to nie chciałbym przekroczyc 600 złotych . Jestem amatorskim kolarzem i nie chce na to wydawać dużo pieniędzy
nonz Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Bardziej opłacalny będzie zakup roweru. Cena części i ramy kupionej osobno zawsze będzie wyższa.
alfine-11 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 djski24 podaj nam budżet na cały rower i do jakiej jazdy chcesz go wykorzystywać
djski24 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ok. 1000 zł . Jeżdżę nim po polnych i leśnych drogach a w wakacje cały czas jeździ po ścieżce rowerowej Myślę nad zakupem nowego ponieważ stary za jakiś czas będzie za mały
-Wiktor- Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Do tysiaka to poleciłbym ci np Krossa Hexagona x1 https://www.kross.pl/pl/2017/mtb/hexagon-x1. Jedź do delera Krossa i jak dobrze wynegocjujesz cenę to kupisz za tysiaka, Rama niezniszczalna,a osprzęt z czasem można zmienić Sam mam X2 tyle ze z 2013 roku i trochę przy niej pomodziłem i przyjazny rowerek.Dla tych co nie więżą ze ta rama jest niezniszczalna to macie zdj roweru zbudowanego do downihilu na ramie x2(nie moje zdj) Piasałem z kolegą tego gościa i odpisał że od 4 lat katują i nawet nie ma zamiaru peknąć;) Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez -Wiktor-
Rekomendowane odpowiedzi