tocik Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Witam, szukam felgi do roweru elektrycznego marki qube. Felga to Alexrims Disc ZX24 6061H-T6 Double Wall 622x19 - SRAM DD3. Niestety jestem zielony w temacie i nigdzie nie mogę znaleźć takiej samej felgi, czy może być inna felga, jeśli tak to jaka. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
seraph Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 W rowerach są obręcze nie felgi. Może być dowolna, bo obecnie masz zupełnie standardową. Żeby pasowała do piasty musi się zgadzać ilość otworów na szprychy, a te zgodnie ze sztuką i tak wymienia się na nowe przy przeplataniu.
tocik Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Dziękuję za informacje, przepraszam za tak oczywiste błędy, ale niestety jestem kompletnie w tym temacie zielony. Gdzie dostanę taką obręcz, jeżeli to nie byłby problem, prosiłbym o link, gdzie mógłbym zamówić Pozdrawiam Edytowane 5 Listopada 2019 przez tocik
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Allegro lub pierwszy lepszy internetowy sklep rowerowy. Googl nie gryzie. W pobliskim sklepie rowerowym bez wątpienia też coś znajdziesz.
tocik Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) aaaa Edytowane 6 Listopada 2019 przez tocik
Rekomendowane odpowiedzi