tazi_90 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam! Chciałbym wam przedstawić mojego przyjaciele podróży jakim jest Lazaro Integral V1. Rower zakupiłem w styczniu 2015 roku i od tamtej pory oryginalna została tylko rama, a cała reszta na przestrzeni lat została wymieniona i rower został gruntownie przebudowany. Najśmieszniejsze jest to, że w rower wpakowałem kilka równowartości nowego roweru zakupionego w 2015 roku, a było to nie całe 800zł. Ostatnia przebudowa z sierpnia była największą i ostatnią, rower zyskał taki kształt o jakim marzyłem! Zamontowałem wtedy w rowerze baranka szosowego, i hamulce tarczowe mechaniczne. Rower jest wykorzystywany do wypraw, byłem nim już w Bieszczadach, Sudetach i Tatrach, wszystko jechane z północy kraju - Elbląga. Rower ma przejechane trochę ponad 27 200 km. Rama: Lazaro Integral V1 alu 21 cali P. przód: Shimano Alivio P. tył: Shimano Sora Klamkomanetki: Sora R3000 Korba: Shimano Tourney 42-34-24 Łańcuch: HG53 - 9 speed Kaseta: CS-HG200 - 11-32 Zaciski hamulcowe: Tektro Mira Tarcze hamulcowe: Avid G3 Koła: Kands maxx Opony: Continental Ride Tour 37c Mostek: Pro LT 80mm Kierownica: Pro LT 440mm Sztyca: Uno Bagażnik: Sport Arsenal - przerabiany Waga: nieznana 1 by Łukasz ta, on Flickr 4 by Łukasz ta, on Flickr 3 by Łukasz ta, on Flickr 2 by Łukasz ta, on Flickr 5 by Łukasz ta, on Flickr 1
SzpiceR Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Wygodnie Ci się jeździ na takim frankenstein'ie? Ile masz wzrostu? Zerknąłem na geo tego roweru i pozioma ma 63 cm więc efektywnie jakieś 64-65 a kiedy dorzuciłeś do tego baranek to w "szosowych" realiach zrobił się z tego sprzęt na wzrost 210+😎
tazi_90 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 Nooo jest długi! Mostek musiałem wymienić z 100mm na 80 i teraz jest tak w miarę, ale jestem bardziej wyciągnięty niż na szosie. Mam 193cm zwrostu i długie ręce więc daje radę
Rekomendowane odpowiedzi