Tomson Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Siemanko, mam pytanie czy jak skróce kierownicę o 0,5-1cm na jedeną stronę, to czy to odczuje? Jestem fanem szerokiej kierownicy a po małym wypadku muszę lekko ją skrócić.
Gość Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Po 1 cm na strone? Raczej nie odczujesz zmiany.
Reset Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Moim zdaniem zaleznie o tego jakiej szerokosci masz kierownice obecnie. Ja np zmienilem kierownice z 760 na 780 (po 1 cm na strone) i roznica w moim konkretnym przypadku ogromna- na plus Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
seraph Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Zsuń sobie cały szpej na kierownicy do środka, przejedź się i się dowiesz wszystkiego. 1
Reset Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Zsuń sobie cały szpej na kierownicy do środka, przejedź się i się dowiesz wszystkiego.Zdecydowanie najlepszy pomysł!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Też racja. Sprawa dość indywidualna. Ja mam 780 mm i trzymajac kierownice do końca gripów mam jeszcze zapasu, więc dla mnie ubytek 1 cm to żaden ubytek.
Rekomendowane odpowiedzi