qameleon Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Witam,Mam pytanie dotyczące dretwienia stóp podczas dłuższej jazdy. Czy przyczyną może być źle ustawione siodełko? Ostatnio trochę kombinowalem z ustawieniem i zastanawiam się czy nie przedobrzylem. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Marcin Kwita Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Albo siodełko za wysoko albo bloki źle ustawione i uciskają punk na stopie. Albo buty za mocno zawiązane, albo za ciasne w palcach. Szukaj a znajdziesz 1
RadS Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Drętwieją Ci całe stopy czy jakaś cześć? Mi np. drętwieje duży palec prawej stopy. Na pewno spowodowane jest to naciskiem (odpychanie się palcem od wkładki), tylko robię to nieświadomie i nie wiem jak temu zaradzić.
Łukasz_P Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Równie dobrze może być źle ustawiona kierownica i generalnie wszystko . Jeśli pojawiło się to po zmianie ustawienia siodełka, to raczej powodów jest jasny. Spróbuj wrócić do poprzedniej pozycji. Albo udaj się na fitting.
qameleon Opublikowano 28 Października 2019 Autor Opublikowano 28 Października 2019 Tak zaglebiajac się trochę to wszystkiego po trochu. Wykluczam za wysoko ustawione siodełko, źle ustawione bloki pokombinuje trochę, za mocno związane buty jest to możliwe ponieważ są za bardzo dopasowane i trochę za ciasne w palcach ponieważ mam bardzo szeroka stopę. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaDretwienie zaczyna się od palców a po chwili rozchodzi się na całą stopę. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
dredi91 Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 I chyba masz odpowiedź. Ciasne buty na palcach. Mi tez jak za bardzo zaciskałem dolny rzep drętwiała stopy, pomogło delikatne poluzowanie buta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
JaW Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Magnez... Jeść magnez i poluzować buty.
qameleon Opublikowano 28 Października 2019 Autor Opublikowano 28 Października 2019 Dziękuję wszystkim za dobre rady teraz mam punkt zaczepienia więc pokombinuje przy następnej okazji i zobaczymy co z tego wyjdzie. Temat do zamknięcia. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi