Skocz do zawartości

Polecany lekarz/klinika medycyny sportu w Warszawie

RadS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy ktoś ma do polecenia konkretnego lekarza lub przychodnię/klinikę w Warszawie, który zna się na kwestiach zdrowotnych związanych z kolarstwem (amatorskim)?  

Chciałbym sprawdzić się pod kątem przetrenowania, pogadać na co mogę sobie pozwolić biorąc pod uwagę specyfikę mojego organizmu, porobić jakieś badania profilaktyczne.

Rozmawiając ze "zwykłymi" internistami mam wrażenie, że nie do końca rozumieją o co mi chodzi, a odpowiedzi są dość ogólne.

Opublikowano

W ogóle jak gdzieś gdziekolwiek ktoś kojarzy przychodnię/klinikę, w której warto o coś takiego podpytać, najlepiej łącznie z przeprowadzaniem badań wydolnościowych, to bardzo proszę podać.

Opublikowano

Jeśli chodzi o leczenie to chodziłem do Carolina medical center - postawili właściwą diagnozę (miałem łokieć golfisty) i wszystko poszło stosunkowo sprawnie, więc mogę polecić. Specjalizują się w medycynie sportowej. Nie wiem czy robią badania wydolnościowe.

Spirometrie robiłem w Progreslabie i nie mogę narzekać, miła i kompetentna obsługa, dobry raport po badaniu.

Pozdrawiam

Krzysiek

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

• 4 miesiące temu...
PawełZ-Biohazard
Opublikowano

Witam 
ja polecam Centrum Medycyny Sportowej  przy polach mokotowskich. robią wszystkie badania.