RadS Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Cześć, Czy ktoś ma do polecenia konkretnego lekarza lub przychodnię/klinikę w Warszawie, który zna się na kwestiach zdrowotnych związanych z kolarstwem (amatorskim)? Chciałbym sprawdzić się pod kątem przetrenowania, pogadać na co mogę sobie pozwolić biorąc pod uwagę specyfikę mojego organizmu, porobić jakieś badania profilaktyczne. Rozmawiając ze "zwykłymi" internistami mam wrażenie, że nie do końca rozumieją o co mi chodzi, a odpowiedzi są dość ogólne.
Gość Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 W ogóle jak gdzieś gdziekolwiek ktoś kojarzy przychodnię/klinikę, w której warto o coś takiego podpytać, najlepiej łącznie z przeprowadzaniem badań wydolnościowych, to bardzo proszę podać.
KrzysiekMTB Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Jeśli chodzi o leczenie to chodziłem do Carolina medical center - postawili właściwą diagnozę (miałem łokieć golfisty) i wszystko poszło stosunkowo sprawnie, więc mogę polecić. Specjalizują się w medycynie sportowej. Nie wiem czy robią badania wydolnościowe. Spirometrie robiłem w Progreslabie i nie mogę narzekać, miła i kompetentna obsługa, dobry raport po badaniu.PozdrawiamKrzysiekSent from my BLA-L29 using Tapatalk
PawełZ-Biohazard Opublikowano 12 Marca 2020 Opublikowano 12 Marca 2020 Witam ja polecam Centrum Medycyny Sportowej przy polach mokotowskich. robią wszystkie badania.
Rekomendowane odpowiedzi