Skocz do zawartości

Martin Nicasio Plus

Kurczakiero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Jako że czas nowosci/ promocji się zbliża sporo znów buszuje po sieci w poszukiwaniu okazji, ale żeby też popatrzeć, co nowego się pojawia na rynku.

Trafiłem na takiego gravel'a do 3500zl.

https://primal.pl/pl/p/Gravel-MARIN-NICASIO-Plus-NOWOSC-2020-/974

Widział ktoś może? Bo podzespołowo, to nic takiego nie widzę, co urywałoby głowę w tej cenie. A nawet jakoś tak drogo się wydaje.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Fajna opcja jesli chcesz miec kola 650b od poczatku. Chyba nie ma innej oferty tego typu na polskim rynku.

Opublikowano

Panowie i Panie, a pozostała część podzespołów? Zastanawia mnie awaryjność osprzętu Microshift. Mam 105kę, która działa aż miło. Na tym nigdy nie jeszdzilem

Opublikowano

Szczytem precyzji nie jest ale działa. Poniższy filmik powinien Ci nieco pomoc:

Opublikowano
Godzinę temu, Kurczakiero napisał:

Panowie i Panie, a pozostała część podzespołów? Zastanawia mnie awaryjność osprzętu Microshift. Mam 105kę, która działa aż miło. Na tym nigdy nie jeszdzilem

Możesz iść do deca i sobie poklikać. Chociaż dla mnie wystarczy fakt, że żaden producent nie wkłada tego do "porządnych" rowerów a tylko do najtańszych w ofercie.

Opublikowano
Możesz iść do deca i sobie poklikać. Chociaż dla mnie wystarczy fakt, że żaden producent nie wkłada tego do "porządnych" rowerów a tylko do najtańszych w ofercie.
Aktualnie mam tribana 520rc ale tam stoi 105ka. Więc nie mam odniesienia. Pytam bo faktycznie nigsy nie rozpateywalem niczego poza shimano niższym niż 105.

Opublikowano

Najpierw sobie odpowiedź na pytanie czy w ogóle ci coś takiego potrzebne skoro do tribana też jakies szersze opony założysz. 

Opublikowano
Najpierw sobie odpowiedź na pytanie czy w ogóle ci coś takiego potrzebne skoro do tribana też jakies szersze opony założysz. 

Ale broń boże nie chce go kupować. To bardziej rozmowa. Cyklu ciekawostka znaleziona na sieci niż chęć wymiany. Triban zdecydowanie bije na głowę tego Marina ;)