Karoltoja Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam, planuję zmienić opony w moim Giant Rincon (2011) na bardziej przystosowane do asfaltowych dróg, ponieważ tylko takich użytkuję. Rozglądam się i zainteresowały mnie opony Maxxix Detonator 26-1.25" za 61zł sztuka. Dodam, że robię około 60km tygodniowo. Co sądzicie o tych oponach? Lepiej poszukać czegoś innego czy to dobry wybór? Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) @Zalas ich używa. Ogólnie poleca. Ale niech się wypowie Edytowane 2 Czerwca 2017 przez Puncu 1 Odnośnik do komentarza
Zalas Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Na asfalcie latają bardzo dobrze Niski opór, rower sam jeździ. Traski po 80km nie robią na nich większego problemu. Czasami wpadam nimi do lasu i też całkiem spoko trzymają (oczywiście w granicach rozsądku ) [katowanie z ludźmi od XC na kamulcach krakowskiego zakrzówka też przeżyły ]. Opona dobra i raczej nie znika w oczach 1 Odnośnik do komentarza
Karoltoja Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dzięki za pomoc, jutro zamawiam 1 Odnośnik do komentarza
Eldo Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dnia 2.06.2017 o 23:37, Zalas napisał: Na asfalcie latają bardzo dobrze Niski opór, rower sam jeździ. Traski po 80km nie robią na nich większego problemu. Czasami wpadam nimi do lasu i też całkiem spoko trzymają (oczywiście w granicach rozsądku ) [katowanie z ludźmi od XC na kamulcach krakowskiego zakrzówka też przeżyły ]. Opona dobra i raczej nie znika w oczach W jakim rozmiarze masz kolego Detonatory ? Zastanawiam się nad 27,5x1,5 jak byś miał ten rozmiar prosił bym o foto Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ma opony 700x32c Będzie na kompie to wrzuci. Odnośnik do komentarza
Zalas Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 9 godzin temu, Eldo napisał: W jakim rozmiarze masz kolego Detonatory ? Zastanawiam się nad 27,5x1,5 jak byś miał ten rozmiar prosił bym o foto Tak jak Puncu wyżej napisał 700x32c. Jakie chcesz to foto? Jak wyglądają ma moim biku, mam ci ściągnąć tą oponę czy szerokość chcesz zobaczyć? Odnośnik do komentarza
Eldo Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 W sumie to szerokosc mnie interesuje najbardziej. Założona na obreczy Odnośnik do komentarza
Zalas Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 10 godzin temu, Eldo napisał: W sumie to szerokosc mnie interesuje najbardziej. Założona na obreczy Będzie? 1 Odnośnik do komentarza
Eldo Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Tak, myślę ze wystarczy co prawda strikte chodzi mi o 27,5x1,5 ale mniej więcej wiem jaki profil i szerokosc. Dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi