Franz Mauer Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Nabyłem do montażu sztycy aluminowej w karbonowej ramie. Kolega użył to do sztycy karbonowej w karbonowej ramie. Dużo bardziej czystszy w użyciu niż pasta z drobinkami. Okazało się na dodatek, że pozwala pozbyć się wszelkich trzasków i trzeszczeń, szczególnie tam gdzie stykają się materiały: sztyca, siodełko/sztyca, pancerze/wenętrzne prowadzenie linek itd. Zapłaciłem za jeden blister 6 zł. Trochę dużo, ale jak się sprawdza to czemu nie. Jak ktoś używa czegoś podobnego innej firmy i tańszego to proszę o info
Bizon Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kupiłem to dziś bo makabrycznie mi trzeszczy sztyca.Rama karbon sztyca alu. Miałem pastę fsa ale to tragedia tak czeska jakbym ukrainą jechał ,zwłaszcza na dziurach i łatach. Dałem troszkę smaru ( zwykłego nie tego) na jeżemko i teraz będę sztyce smarował tym specyfikiem. Grubo tego trzeba dać aby poskutkowało ?
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie grubo. U mnie miało to formę płynu lepkiego po zaschnięciu. Pozwoliło wyeliminować trzaskanie ALU sztycy w ALU ramie. Dla mnie produkt sprawdził się perfekcyjnie a trzaskanie bardzo mi dokuczało
Zbysio Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Widzę zibi_j1 ten sam problem nawracający. Do tej pory tylko dokładne czyszczenie dawało ukojenie. Musze nabyć to cudeńko. W którym sklepie zamawiane?
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Zbysio napisał: Widzę zibi_j1 ten sam problem nawracający. Do tej pory tylko dokładne czyszczenie dawało ukojenie. Musze nabyć to cudeńko. W którym sklepie zamawiane? już nie pamiętam ale był to pierwszy lepszy z allegro.
Bizon Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Już po testach.Kurna to działa Panowie to dział.Nasmarowałem milem obawy ,że nie da rady a tu takie miłe zeskocznia. Nawet po kostce brukowej jeździłem i błoga cisza,to ja rozumiem. Nic tylko kupić w aerozolu i cieszyć się ciszą Mogę każdemu polecić na próbę można kupić w takim mały pojemniczku 30 ml cena jakoś 6 zł a jak da rade to kupić w aerozolu. Niech cisza będzie z Wami
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Super! Teraz nic tylko kręcić kilometry!
Rekomendowane odpowiedzi