Skocz do zawartości

Opony Vee - opinie ogólne.

majster-b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Chciałbym prosić o wyrażenie opinie na temat opon tego chińskiego producenta. Ponoć robią opony dla wielu innych gigantów. Jak z jakością/trwałością. Ktoś próbował? Jakie modele?

Zachęca cena oraz masa tych opon.

Opublikowano

Kupiłem, odesłałem. Moje były bardzo bardzo twarde - jakby przeleżały kilka lat w nieprawidłowych warunkach

Opublikowano

Ja zadowolony. Vee rubber katana 27,5x2,35 drutowe.  Zrobiłem na nich kilka tysięcy. Do dziś nadają się do użytku.  Osobiście polecam .

Opublikowano

Majstrze-b

To jedna z największych firm produkujących ogumienie na świecie - z Tajlandii. Równie niedoceniana u nas jak np CST, a to też gigant (właściciel Maxxisa).

Mam 2 sztuki na razie i jestem zadowolony. Dopiero kilkaset km (+-650-750) za mną.

Opublikowano

Jakie mam? Koło 29'' Galaxy 2,10 i Trail Taker 2,20. Dokupię chyba jeszcze na przód Trax AM 2,25.

Opublikowano

Jak pisałem w innym temacie, VEE MISSION 29x2,25. Zużyte i połamane klocki po 1000 kilometrów. Widoczny oplot w niektórych miejscach na boku opony. Ciężko założyć żeby nie "biła" na boki (mnie się nie udało). Twarda mieszanka nie jest puszczona centralnie środkiem opony...

Zalety - cena. Jakby się uprzeć - nie puszcza mleka.