LukeMike Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Witam, Panowie potrzebuję gogli z wymiennymi szybkami, czyli wiadomo, nie ma słońca zakładam przezroczyste, jest słońce zakładam szybkę lustro. Nie piszę do jakiej kwoty bo raczej chcę coś taniego, nie jestem profesjonalistą
Gość Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Mam Google firmy TyguCałkiem znosnie się sprawdzają generalnie już używam ich od jakiegoś czasuJest szybka biała oraz przyciemniona w tym przypadku lustroCena jest względna ale jak byś połowa na black fraide to można kupić dużo taniejJa sprawdzają się inne? Miałem Google O'Nile i były bardzo sztywne szybką się nie wymieniał po porysowaniu była lipaTygu są dość miękkie można je złożyć w pół i nie pękająPoniżej masz lustro wsadzone
LukeMike Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 a takie coś https://allegro.pl/oferta/gogle-imx-sand-orange-white-blue-dwie-szyby-7785633668
Gość Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Nie wiem nie znam To białe szkło jest na zrywki czyli taką folie ochronną na szybę Generalnie co do tego parowania googli to bym nie wierzył tym firmą tygu też miały nie parować ,a przestały dopiero po zrobię otworów w gąbkach na górze i dole
Rekomendowane odpowiedzi