Mariusz91 Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Witam, tak jak w temacie mam problem z demontażem dolnych goleni w rockshox 30 silver Tk,robił może ktoś serwis tego widelca?nie mogę zdemontować dolnych goleni po odkręcenie srubek wciąż siedzą olej nie wyciek z tego co wyczytałem śladowe ilości powinny byc, próbowałem postukac młotkiem po wkreceniu śrub na pare obrotów nic nie pomogło siedźa tak jak by gdzieś jeszce śruby trzymały.
Gość Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Wyjmij sprężyne i jak będzie trzeba to otwórz tłumik (oczywiście olej będzie trzeba z niego zlać). Przeszukaj dział musi coś być na ten temat. Jak nie o 30 to np. o Recone. Podobne konsteukcje.
Mariusz91 Opublikowano 2 Października 2019 Autor Opublikowano 2 Października 2019 Sprężyna siedzi mocno nie da rady wyciągnąć znalazłem manual na stronie SRAM ale tam tylko pokazane, że śrubki sie odkreca i nic więcej. Szukam dalej na Google. Znalazłem filmik wyjaśniając jak zdjąć
Gość Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Wkręć śrubę z powrotem, ale nie do końca tę trzymającą golenie dolne, a następnie puknij młotkiem gumowym w jej łeb...
Rekomendowane odpowiedzi