Kacperekk Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 Siema, właśnie dziś przyszły mi zamówione przez OLX gripy renthal lock on kevlar. Miały być w stanie dobrym ( po prostu takim żeby dało się na nich jeździć) po odpakowaniu malutkiej paczuszki , dotknięciu gripów poczułem że strasznie się lepią , ale pomyślałem no dobra, założę je na rower i może nie będę tego odczuwać na rowerze. Niestety na rowerze jeździ się strasznie nie wygodnie gdy ręce klęją mi się do gripów.. pytanie brzmi Czy mogę zrobić coś aby no po prostu ta guma na gripach się nie kleiła ? Gość od którego je kupiłem mówi że jeździ w rękawiczkach i jeździło mu się normalnie. Więc da się coś z tym zrobić czy po prostu zostałem oszukany ?
Karoleq Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 Są gripy nowe które są właśnie specjalnie takie lepkieWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Kacperekk Opublikowano 29 Września 2019 Autor Opublikowano 29 Września 2019 no tylko że ja kupiłem używane a nie nowe , miały być w stanie dobrym , zdatnym do jeżdżenia a no jeździ się w nich bardzo nie wygodnie Kolega ma takie same renthale i w ogóle się nie kleją
Karoleq Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 Może się nie kleją, bo są już długo używane, poza tym z tego co czytam to te gripy mają kilka mieszanek gumy do wyboru. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Kacperekk Opublikowano 29 Września 2019 Autor Opublikowano 29 Września 2019 14 minut temu, PrzeLuka napisał: A może wystarczy wyczyścić... czyściłem pare razy , leciałem po nich szczotką , gąbką , z mydłem , bez mydła juz na prawde próbowałem wszystkiego a no szkoda mi tych pieniędzy które wydałem na to
Kruk Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 noo tak, one nawet na zdjęciu nówek wyglądają jakby były mega klejące
Kacperekk Opublikowano 30 Września 2019 Autor Opublikowano 30 Września 2019 22 godziny temu, Kruk napisał: noo tak, one nawet na zdjęciu nówek wyglądają jakby były mega klejące ehh.. mówie ze kolega ma takie same i w ogóle się mu nie kleją
Accent_Szaj Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 Spróbuj wyczyścić je alkoholem(do czyszczenia tarcz) lub benzyną ekstrakcyjną.
Kruk Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Jak są takie przezroczyste to chyba by trzeba je wpierw wymyć benzyną aaa potem chyba zasypką dla dzieci posypać aby się przestały kleić
Rekomendowane odpowiedzi