gavron Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witam Od niedawna jestem prawie że szczęśliwym posiadaczem Lezyne GPS Super, prawie gdyż jest problem z rejestrowaniem punktów, gdyż potrafią być zapisywane od 1 do 10 sekund, głównie przy stałych prędkościach tak się dzieje. Generalnie by nie było problemu bo na stravie i tak pokazuje stałą prędkość a nie jakieś zygzaki, lecz lubię się bawić na segmentach i w tym jest problem, gdyż przez te przeskoki nie zawsze segment jest wyłapywany. Więc czy ktoś zna program lub stronkę, gdzie można uzupełnić brakujące punkty, tak żeby były pokazywane co sekundę.
abw Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wg mnie to musisz wczytać plik do edytora tras, np. do Endomondo. Zapisujesz plik jako trening, następnie wybierasz opcję aby z treningu zrobił trasę, wchodzisz w trasy i wybierasz opcję edytuj. Oczywiście po takiej edycji i zapisaniu możesz ją wyeksportować do GPX ale nie będziesz miał tam danych czyli czasu, wysokości itd. Nie wiem czy o to Ci chodziło. Gdy chcesz edytować plik to może za pomocą GPS Track Editor https://www.dobreprogramy.pl/GPS-Track-Editor,Program,Windows,40450.htm
Rekomendowane odpowiedzi