specialized34 Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Hej Wszystkim Przedstawiam swój nowy nabytek jakim jest Specialized Diverge Sport CARBON FAKT 9R 2019. Rower został zakupiony ,z racji ze jego starszy brat uległ wypadkowi świeć panie nad jego dusza😁.!Lecz dopiero teraz prezentuje,bo chciałbym coś napisać gdy go dosiądę z racji pogody jak i zdrowia po wypadku.Mam przejechane około 400km i jestem bardzo zadowolony został zakupiony owy,egzemplarz z powodu bardzo dobrej ceny w stosunku do modelu.Rower jest praktycznie w stanie oryginalnym,zostało wymienione siodełko na Power Expert 143mm,i pedały Shimano m520.Pełna specyfikacja roweru Rama - Specialized FACT 9r carbon, Open Road Geometry, 12x142mm thru-axle, Future Shock Progressive suspension, 20mm of travel, flat-mount disc, BB386 Rozmiar 54 Widelec - Specialized FACT carbon, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle Koła - DT R470 Disc, sealed cartridge hubs, 14g spokes, 24h Opony - Sawtooth Sport, black, 700x38mm Mechanizm korbowy - Praxis Alba M30, PF30 48/32T Manetki - Shimano 105 R7020 Przednia przerzutka - Shimano 105 Tylna przerzutka - Shimano 105 R7000, long cage 11-speed Kaseta - Shimano 105, 11-speed, 11-34t Łańcuch - KMC X11 EL, 11-speed w/ Missing Link™ Hamulce- Shimano 105 R7070 Kierownica - Specialized Adventure Gear Hover, 12-degree flare Owijka - S-Wrap Roubaix w/ sticky gel Mostek - Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 6-degree ris Siodło - Geometry Toupé Sport, steel rails, 143mm Sztyca - Carbon, single-bolt, 30.9mm Zacisk sztycy - Diverge collar for carbon frames Co chciał bym zrobić w przyszłości na wiosnę,zostaną wyrzucone dętki i przejście na bezdenki. Z pewnością zostaną zmienione pasty,będzie również zmiana kierownicy i mostka na karbonowy. Edytowane 28 Września 2019 przez specialized34 3
elmapeto Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Szkoda ,że go nie możemy zobaczyć. Teraz widzę, doszły fotki. Edytowane 29 Września 2019 przez elmapeto
ibanezz Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Fajne malowanie. Gratulacje.
Tomek1981 Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Piękny jest,ostatnio Spece bardzo przyciągają moją uwagę i nawet byłem bliski zakupu Tarmaca SL 6 Comp w czarnym macie,ale ktoś mnie wyprzedził,bo była ostatnia sztuka w naprawdę okazyjnej cenie.
Zigfir Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Ten model był bezpośrednią konkurencją dla mojego Eskera. Różniły się co prawda ceną ale zastanwiełem się czy nie dołożyć. W efekcie poszedłem w aluminium i szarości ale Spec całkiem ładny jest.
specialized34 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Piękny jest,ostatnio Spece bardzo przyciągają moją uwagę i nawet byłem bliski zakupu Tarmaca SL 6 Comp w czarnym macie,ale ktoś mnie wyprzedził,bo była ostatnia sztuka w naprawdę okazyjnej cenie.Jeśli chciał byś kupić w dobrej cenie to odezwij się na Pr mogę załatwić że spora zniżką jak tylko jest na magazynie Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi